Miroslav Wlachovský a Twitteren keveredett kommentvitába a magyar államtitkárral. „Őszintén szólva kezd fárasztó és kicsit unalmas lenni államtitkár úr. Ha az oroszok hagyják abba a harcot, nem lesz háború, ha az ukránok hagyják abba, nem lesz Ukrajna. Ön rendkívül szégyenlős az agresszor megnevezésével. Az orosz fegyverek hoztak pusztulást és halált Ukrajnába” - válaszolta Miroslav Wlachovský szlovák külügyminiszter a Twitteren Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárnak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Érdekes, hogy a magyar maffiakormány tagjai (nyilván a maffiafőnök utasítása szerint!) úgy tesz, mintha nem értené, hogy béke akkor lesz, ha az oroszok visszavonják a csapataikat a saját határuk mögé és kifizetik az általuk egy másik országban okozott kárt. Az orosz háborús bűnös agresszor szeretné ha az ukránok (ahogy Putyin mondta!) figyelembe vennék a mai területi helyzetet és így kötnének békét.
Magyarán: ha lemondanak az agresszor javára vagy fél Magyarországnyi területükről, akkor jöhet a béke.
A mocskos hazaáruló, hazug, tolvaj maffiakormány meg ezeknek a véleményét osztja, hirdeti.
Soha meg nem bocsájtható bűn, amit az országunkkal tesznek!
Pálinkás Pál
remélem tanul a világ,és eltünteti örökre a fideszmocskokat...
kereső
Gyorsan visszagyúrte a x@rt abba a mocsokba, amit nálunk kormánynak neveznek.
csipetke
Mennyire igaza van a szlovák külügyérnek..Ezt a szőröskovácsot néha nem árt kiosztani..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.