Augusztus 1-jétől, vagyis keddtől kezdve megemelkedik az előre meghatározott termékekre vonatkozó kötelező árleszállítás mértéke. Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán hívta fel mindenki figyelmét a legfontosabb információkra. Mint írja: - A mai naptól 15%-os élelmiszerár-akciókkal védjük a családokat és a nyugdíjasokat! ”Továbbá bejegyzésében több dologra is ígéretet tett, amik a következők: A multik árspekulációjának véget vetnek A kötelező élelmiszerár-akciókat 15 százalékra emelik Az akciós termékkört kiterjesztik Nem állnak meg ameddig egy számjegyű nem lesz az inflációról Nekünk Magyarország az első! - emlékeztetett mindenkit Orbán Viktor.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,A mai naptól 15%-os élelmiszerár-akciókkal védjük a családokat és a nyugdíjasokat!"

Van pofája, a 28 százalékos világraszóló orbáni-infláció mellett magát dicsőíteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
,,A mai naptól 15%-os élelmiszerár-akciókkal védjük a családokat és a nyugdíjasokat!"

Van pofája, a 28 százalékos világraszóló orbáni-infláció mellett magát dicsőíteni.
kereső
@Aki Én: Fényesre nyalja a sajátját !
Nessy
@Aki Én: Na, ezt mesélje a bigott híveinek! Hátha azok nem tanultak számolni és el is hiszik!
AMORÁLISOK
egyetlen kérdésem a királyotok miért is játszadozik a BENZINNEL meg a gázolajjal az egyik miatt anno 30-70 fillér emelésre ugyebár LETT taxisblokád most megvetted a taxisokat viktorka.: egy rövid időre ? mert tűzveszélyessé
válhat ilyan melegben ! fél EURÓPÁBAN OLCSOBB ,ja majd átmegyünk ám mi is a szomszédékhoz mert neked a
27 % is kéne meg az extra profit is ? észérség fökirálya vagy és meg mered szóli a multikat ? ehhez pofa kell.Ki hozta ide őket hogy letörjétek a béreket ugye?
AMORÁLISOK
orbáncos LÓZUNGOK ??? meg ám kifizetitek a tőbbletet ??? ne védj meg inkám mondanál le 3 hónap alatt helyrejönne amit elkurtál ,. tudod ez KOMCSI lózung tőled, a nyugdijasoknak.,minket nem kell megvédeni NEM KÉNE mindent szétbarmolni sereghajtók lettűnk EURÓPÁBA ez azért rólad állit ki bukott bizonyitványt.oktatásunk Topón volt orvosi ellátásun is és ma ??? ja brüszlire kenni a saját bünöket oktalanság lassan kiebb lesztek rugdalva a NÁTÓ ból is EU ból is akkor aztán ??? a vagyonkátok rámegy az ujjáépitésre REKVIRÁLÁSSA? Ez bis komcsi lózung tudd!
drrotf
És mit mondanak a református ifjak erre a dumára?Újra megkérdezik majd GG-t hogy miért nem hallgatja meg őket a doktorminiszterelnökúr, és miért nem lép le sleppjével együtt a francba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.