Lovasi András a Magyar Hang Kultúrtáj című podcastjának vendége volt, ott fejtette ki véleményét a politikai helyzetről – írta meg a 24.hu.

Lovasi András: „Orbán Viktor nagyszerű politikai érzékkel létrehozta az újabb egypártrendszert”

Fotó: MTI/Varga György

A zenész álláspontja szerint a kormány tisztában van azzal, hogy "húsz év múlva már nem lesz nyugdíj, és az egészségügy a jelen állapotában fenntarthatatlan", azonban nem tesz semmit ez ellen. Úgy érzi, hogy csak tolják a problémákat maguk előtt, és a végén összeomlik majd a rendszer.

„Miközben mindent központosítanak, az állam kivonul az egészségügyből, az oktatásból és a kultúrából is, az alapvető feladatait egyre kevésbé tudja ellátni. Valójában folyamatosan vonul ki ezekről a területekről, miközben mindenhatóvá teszi magát”

- mondta Lovasi.

A 24.hu megírta, hogy Lovasi szerint a NER tökéletesen illeszkedik az elmúlt száz évben kialakult politikai trendekhez. Orbán nagyszerű politikai érzékkel felismerte a lehetőséget, és ennek megfelelően hozta létre a jelenlegi egypártrendszert, amelyben "ilyen kis szatelit ellenzéki pártok" működnek. A rendszer szerinte hasonló mintákat mutat a "Nagy Testvérnél", vagyis Oroszországnál is, csak nekik tíz évvel korábban sikerült hasonló rendszert kialakítaniuk.

„Lehet, hogy tíz év múlva mi is megtámadjuk Ukrajnát”

- tette hozzá.

Forrás: 24.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@verőce21: @Maccska: @KisTehen: 0rbán vaksi látnokai! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Béla333: A tények megállapitása- leirása még nem "kritika"- és milyen 100 éves trendről beszél Lovasi? A 100 év a magyar társadalom visszafejlődése- nem pedig "trend". És csak "karcolgatja" a felszint a tényeknél- nem irja le, mondja ki, hogy ez a nagyszerú politikai érzék- felszámolta a jogállamot, semmibe vesz alapvető emberi jogokat, a és a demokrácia felszámolása - a fékerk és ellensúlyok, a sajtószabadság kiherélése az oka !!! az "nagyszerú politokai érzékkel" létrehozott egypárt rendszernek- ami csak következmény, és nem ok. Ez a baj ezekkel a véleményvezérekkel - nem merik kimondani: nem hogy "egypártrendszer" van, de egyszemélyi önkényuralom, és diktatúra. Érted Te ezt Béla???
ómió
Ez a Lovasi efftárs oly "haladóan művelt", hogy még a pártok darabszámának megszámolására se képes!?
Aki Én
@ómió: Jesszus balfasz. Elmondta.
Egyébként meg qrvára igaza van, és ezt nyilván nem te, agyhalott csicska fogod megérteni.
Aki Én
@verőce21: Mi az, hogy ,,libsiknek"?
Szerinted aki nem orbánánusz-lakó, az mind libsi?
Tehát azt mondod, a libsik vagy háromszor annyian vannak, mint it, agyhalott csicskák?
Inkább négyszer...
ómió
@Aki Én: Bolsiék aberrált elmebetege! Elmondta, hogy számolni se képes!? Akkor, végre "találkoztatok"!
Sámannus
Kishaver nincs semmi zseniális ebben a történetben. a rendzsar váltás óta itt maradtak a mocskos oligarchák, akik előbb besározták ifjoncainkat majd kistaférozták őkekt, majd mára papírkutyaként szólítják őket mikor kivel szeretnének hálni, vagy megcsapolni minden ütőeret ami életben tart minket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.