Dmitrij Peszkov szerint Oroszország csak a Krímet és a tavaly bekebelezett térségeket akarja kontrollálni. ... Egészen pontosan azt mondja ezen a felvételen Szkabejeva, hogy vannak, akik kiadtak gyászjelentést az elhalt rokonukról a közösségi hálózatokban, és vannak, akik nem. ... Ez a 284. 000 gyászjelentés az, ami megjelent. Magyarán Szkabejeva nyíltan arra célzott, hogy nyilván többen estek el, de ki tudja, mennyien, mert ez a szám csak a közösségi hálózatokon megjelent gyászjelentések száma. ... De hogy hányan nem hozták nyilvánosságra a saját rokonuk gyászjelentését, azt nem tudja senki.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Moszkva csak azokat a zömében oroszok lakta területeket foglalta el ahol mostanig a zukrán rasszizmus elnyomás alatt tartotta az embereket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Nem akarok űrhajós lenni. Mivel nem rendelkezem az ehhez szükséges kvalitással.
Az oroszok nem akarnak több ukrán területet foglalni.
kereső
Ez igyen megy mostanság? Egy agresszor beleirja az alkotmányába, hogy övé a Krim, és Ukrajna területének 20%-a?, és akkor az már történelmi tény? És orbán, mmeg az lézengő primitivek akadémiája ehhez tapsol, és ezen a szinten!! óhajt békét? Micsoda egy eszement társaság! orbán meg majd beleirja a saját különbejáratú "keresztény/fasiszta" alapizéjébe, hogy az enyém !! Kárpát-alja?? Normálisak vagytok peszkov elvtárs? És ki hisz még nektek orbánon és primitiv népségén kivül?
kereső
Mi van, ha a németek avagy a franciák anno beleirják az alkotmányukba, hogy az orosz föderáció Moszkváig terjedő területe német/francia ország része. Az oroszoknak nem lett volna joguk!!!, hogy kiúzzék a területükről a támadót? Az oroszok "terrorista" hadműveletet folytattak a német/francia területen a megszállók ellen? Vagy, hogy is van ez? Ez csak az ukránokra vonatkozik az orosz megszállók ellen?
Csizmás Kond
@kereső: ...pontosan...ugyanis úgy kezdődött az egész hogy egy agresszor kijelentette hogy mától nem orosz vagy hanem ukrán ...és lőn...
kereső
@Csizmás Kond: "ugyanis úgy kezdődött az egész hogy egy agresszor kijelentette hogy mától nem orosz vagy hanem ukrán ...és lőn..."- te miről deriliársz ajtó mögötti?
Csizmás Kond
@kereső: Delírium az amit te írtál...ugyanis a legót darabokból rakják össze és vissza is lehet bontani darabjaira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.