A Republikon Intézet friss felmérése szerint a pártok erősorrendjében sincs érdemi változás.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Furcsa, hogy a megkérdezettek 31 %-a támogatja a Fideszt... hol van az a bizonyos 2/3?!
szegfue
@Horizont: Azért az sem semmi, hogy a megkérdezett 1000 ember véleményéből vonnak le "következtetést", holott M.o. szavazóképes lakossága 8 mill. fölött van.
Ugy 2-3 hónapja egy közvéleménykutató cég hivott fel az EU-s pénzekkel kapcsolatban. A kérdések között szerepelt pl. valami olyasmi, hogy "regisztrálva" vagyok valamelyik közvélemény kutató cégnél? Egyébként ezt a céget közvetlenül az EU bizta meg, legalábbis ezt mondta, amikor rákérdeztem.
namihami
A fideszfanoknak és a támogatóknak biztos nincs infláció! Ez csak a libsibolsikon csapódik le!
namihami
@Horizont: 09.34: Minden Századvég felmérés pontos és hiteles---csak a napi aktuális hívőlistával kell őket elindítani! A matematika pedig a Lendvay utcában ennyire egzakt tudomány!
namihami
@Horizont: 09.45: Naaa, talán mégsem! Azért van a Fideszben önmegtartóztatás is! Eddig se és biztos vagyok benne, hogy eztán se fognak soha 4/3-os eredményt kihozni! Max a 99,8% lehet---mint a régi, szép Hazafias Népfrontos időkben!
namihami
@KisTehen: 09.52: 180 fokkal átellenes irányból, mint a rubelek és a jüanok!
Az infláció pedig nyilván HADIinfláció, hiszen Európa minden országában a mienknél csak magasabb értékkel bír! A magyar 17% mégiscsak nagyságrenddel kisebb, mint az EU 4,5 %-os átlaga! Mert ""A negatív növekedés is növekedés!""---copyright by Matolcsy (az Arany Jobbkéz).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.