Miután Novák Katalin sok havi csuklóztatás után végre elfogadta az új ukrán nagykövet kinevezését, Gyopáros Alpár, a kormány egyik államtitkára egy ukrán közösségi oldalon ment neki Fegyir Sándornak. Szokatlan diplomáciai(?) lépés...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
@kereső: nem igaz, hogy nem érted!
Ha az oroszok ellen harcolnak, nem lehetnek magyarok.
Magyar ember ilyet, nem tesz, nem tehet!!!
Kérdezd meg az itt tobzódó fidkány hordát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
@kereső: nem igaz, hogy nem érted!
Ha az oroszok ellen harcolnak, nem lehetnek magyarok.
Magyar ember ilyet, nem tesz, nem tehet!!!
Kérdezd meg az itt tobzódó fidkány hordát!
Qqberci
Egy bunkó akkor is bunkó, ha gyopáros...
kereső
@nejlontacskó: Az ő véleményük számomra nem mérvadó. Az ő jellemhibájukk a véleményük- amelyet orbán/szijjártó is táplál. Én viszont hősöknek tartom Őket.
Eladott Ország
Tudod nyomoronckám, más neveket is le lehet ám írni cirill betűkkel! például patkányneveket: Виктор Орбан...
ТОЛВАЙ ФИДЕС ( TOLVAJ FIDESZ) ki ez a nyomorult senki, aki bárkiről megállapíthatja, hogy ki magyar és ki nem!?- A teljes fidesz-kdnp
Az amerikai nagykövet lett a présember. Vajon Fegyára mit fognak kitalálni geciék? Zacskós tóni már napok óta nem tud aludni, mert még nem állt össze a lejárató kampány. Ezek szerint nem magyar az ember.” Elsőre, ez gyenge próbálkozás tóni, egy háborús magyar veteránnal szemben. Hogyaszongya: Modern Települések Fejlesztéséért felelős kormánybiztos! Ezek szerint nem Magyarországon tevékenykedik. Hogy is hívják ezt az "embert"? Alpári Gyökér. Ez már a jobboldali szellemi fölény?! Miközben ennek a botanikai ritkaságnak jár a lepcses pofája, addig Fegyir pontosan tudja, hogy mennyire magyar. Na nem otthonról okoskodik. Már nemcsak az ukránokkal vesznek össze, hanem a kárpátaljai magyarokkal is.
uploads.disquscdn.com/images/7370401d6f70c8ed1cabfc73a39e04957068db1b65d90070571c685fb698b624.jpg?w=800&h=393
Ez a szardarab azóta törölte a posztot. Még arra is gyáva hogy vállalja a véleményét.
Eladott Ország
Альпаp vazze, a tiédet írhatnák akár cirill betűkkel is, akkor sem tudná senki, hogy ki a гeци vagy és amúgy mi a лофacт tettél le eddig az asztalra. A lábát. Az intelektusat semmi kép. Hogyhogy mit tett le? Egy kalap szart. Totálisan megszemélyesíti azt a nagy "híg kupacot" amiben a ner már most élvezettel fetreng, olyan igazi büdös disznó módjára. A stílus maga az ember, Gyopárosnak alpári a stílusa.(nomen est omen). Egyébként meg Слава Україні, hogy Gyopáros is értse Dicsőség Ukrajnának. Köszönet a hazájukat védő hősöknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.