A miniszterelnök összehívta a minisztereit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A nyilvánosságnak "csak a szokásos",-
"Mint mondta, a kormány döntés-előkészítő kabinetjeit vezető miniszterek áttekintették az ukrajnai háborúval és a béke mielőbbi megteremtésével kapcsolatos kérdéseket, valamint a brüsszeli szankciók okozta nehézségeket. Emellett foglalkoztak az infláció letörését és a rezsicsökkentés megvédését szolgáló kormányzati intézkedésekkel is – mondta a sajtófőnök."- a többi meg nem publikus.

A jó fene sem érti ezt: miért kell a magyar kormánynak heti szinten foglalkoznia az ukrajnai különleges hadművelettel, szajkózni a békét- . A szankciókról meg ne is beszéljünk- valószinúleg úly helyzetet fog jelenteni a rubel térdre rogyása, de ehhez mi köze van a magyar kormánynak?
Nem értem- itt vannak a csapnivaló gazdasági-éés inflációs adatok, a magyarok mentik ki a pénzüket a bankok ból, a kormány halasztatni kénytelen a soros kötelezettségeinek kifizetését(technikai államcsőd szevasz), és akkor a kabinet!!! a fentiekkel foglakozik. Mondjanak le-ha nem tudják, hogy mi a teendő.
szegény hazám
""Emellett foglalkoztak az infláció letörését és a rezsicsökkentés megvédését szolgáló kormányzati intézkedésekkel is – mondta a sajtófőnök."- a többi meg nem publikus."
A nem publikus részben döntenek a még ellopandó dolgokról. Nehogy már maradjon valami a romokon!!!
Nessy
Jobban járnánk ha csak csücsülnének a farkukon valamelyik tengerparton! Minél távolabb kis hazánktól! Nekünk is járna némi szabadság pártunk és kormányunk nélkül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.