Emberölés vádjával kell szembenéznie egy 50 éves férfinak, aki egy hajléktalan nőre öntött hideg vizet 2020-ban egy téli éjszakán, ami később a nő halálához vezetett – hozta le az MTI.

Vádat emelnek a férfi ellen, aki leöntött egy hajléktalant, ami később a nő halálához vezetett

Fotó: Pixabay

A vádlott az elkövetéskor családjával egy XIX. kerületi társasházban lakott. A rendszeresen kolduló és italozó hajléktalan nő zavarhatta a környéken élőket.

A vádirat szerint a férfit zavarta a lakóházuk közelében élő hajléktalan nő jelenléte és viselkedése.

A sértett már rossz egészségi állapotban volt, és csak járókerettel tudott mozogni. A vádlott többször is próbált intézkedést kérni a hatóságoktól, de elégedetlen volt az eredményekkel. Nyáron és ősszel is próbálta elüldözni a hajléktalan nőt, hideg vízzel leöntve, ám az mindig visszatért.

2020 decemberének egy hideg éjszakáján ismét vízzel öntötte le az alvó nőt, majd otthagyta. A hideg miatt a nő kihűlt és az éjszaka folyamán elhunyt.

A rendőrség reggel fedezte fel a holttestet, és az ügyben nyomozás indult. Amikor a vádlott megtudta a nyomozásról, eltüntette a gyilkossághoz használt eszközöket, valamint a ruházatot, amit az éjszaka viselt.

Az 50 éves férfit emberölés bűntettével vádolják, és végrehajtandó fegyházbüntetést indítványoznak ellene.

Az ügy ismét rávilágít a hajléktalan emberek védelmének és segítségnyújtásának fontosságára a hideg időjárásban.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
A gyilkos cigànyokat mikor veszik elő? Ez az ember védte a környezetét az agresszív, mocskos, büdös alakoktól. A hatóságtól nem kapott segítséget. Azonnal megszüntetni az eljárást ellene, egy pohár hideg víztől senki nem hal meg! Abszurd vád egy rendet akaró normális magyar ellen!
vacsi
@Shikari: Na, itt azért egy vödör hidegvíz volt - decemberben, mint az a videón is jól látszik!
A hajléktalanokat, koldusokat, stb én sem szeretem, de ebben a társadalomban a problémájuk nincs megoldva.
Shikari
@vacsi: Tudod, nem érdekel! Nem akarom, hogy a környezetemet tönkretegyék! Miért nem öltözött át? Batyuval járnak mindig. Miért nem ment el, ha többször szóltak neki? Csak ő tehet arról, ahogy járt!
vacsi
@Shikari: Sajnos, a környezetünket egyre több minden teszi tönkre - és semmit nem tehetünk ellene! De az előre kitervelt gyilkosság végtelen gonoszságra vall!
Shikari
@vacsi: Ezt erős túlzásnak tartom. Valakit leöntesz vízzel, az már gyilkosság? Akkor ha megnézek egy nőt, az már nemi erőszak!
ómió
Böszme efftárs egyik szemkilövetettje is belehalt! Vádemelés meg smafu!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.