Keddi estén tragikus esemény rázta meg a közvéleményt, amikor egy vendég egy békéscsabai hotelben halálra késelt egy alkalmazottat – írta meg az ATV.

Újabb részletek derültek ki a megkéselt bokszolóról

Fotó: Pixabay

Az ATV megírta, hogy megrázó részletek derültek ki, amelyek sötét foltot vetnek az eseményre. A megkéselt férfi pedig nem más volt, mint Szabó Sándor, a magyar válogatott egykori ökölvívóedzője.

Az áldozat életútja több szempontból is megrázó. Szabó Sándor ismert sportoló és edző volt Békésen és Békéscsabán. Az RTL Híradónak nyilatkozott a meggyilkolt férfi barátja, Gabnay Csaba, többszörös bajnok küzdősportoló. Sándor fiatalkorában kezdett el bokszolni, és korosztályos válogatott is volt. Később edzői képesítést is szerzett, és nemcsak a válogatottal foglalkozott, de helyi bajnokságokon is sikeresen versenyzőket nevelt. 

Sándor a biztonságtechnikai területen is dolgozott, és több rendezvényt is biztosított kollégáival. Az esti tragédia előtt a hotel egy problémás vendég miatt kérte segítségét, amely végül tragédiához vezetett.

Az elkövető egy 27 éves érdi férfi volt, aki a történtek után elmenekült, majd miután körözést adtak ki ellene, K. Tamás Márió feladta magát a Monori Rendőrkapitányságon. A részletek szerint az elkövető többször megszúrta az áldozatot a konfliktus során.

"Úgy tudom, hogy egy pofontól az ember összement, ő fölé hajolt megnézni, hogy szükséges-e esetleg orvosi vagy egyéb ellátás, és a földön fekvő ember, akinek nem vette észre, hogy korábban kés volt a kezében, több alkalommal megszúrta"

– mondta a barátja.

Este Békéscsabán gyertyagyújtással emlékeznek az elhunyt férfira.

Forrás: ATV

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Shikari: Pintértől vársz bármit ??? Vagy nagyon naív vagy vagy nagyon hülye !!!
balos
@Shikari: a gecidre gondolsz csicskapedofil?
vacsi
K. Tamás Márió, Monor - ja, így már mindent értek...
Pálinkás Pál
rosssz embert szúrt le...a fél alvilág kereste,jobban járt hogy feladta magát...:persze a sitten vagy elkülönítés, vagy pokoli napok...retek cigó,megérdemli...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.