Gyárat alapít Kaposváron a lineáris hidraulikus szerkezetek előállításával foglalkozó kínai Jiecang Linear Motion Technology Co. Ltd. – jelentették be a cég vezetői hétfőn a somogyi vármegyeszékhelyen, a projektet bemutató sajtótájékoztatón.

Újabb kínai beruházás: Kaposváron épül egy 60 millió eurós üzemVang Ji, a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottságának külügyi igazgatója fogadja Szijjártó Péter minisztert Pekingben 2023. május 15-én / MTI/KKM

Az üzem a tervek szerint több mint 60 millió euróból épül meg, a jövő év végéig megkezdi tevékenységét, egyidejűleg ez lesz a kínai cég európai logisztikai központja is.

Szun Hunkuang (Sun Honguang) a magyarországi projekt vezetője elmondta, a beruházást két ütemben valósítják meg. Éves szinten 80 millió eurós árbevételt terveznek, több mint 200 munkahelyet teremtve.

Hu Zsencsang (Hu Renchang), a Jiecang Linear Motion elnöke arról beszélt, hogy az európai piacban óriási növekedési potenciált látnak, és miután Magyarország a kontinens közpén helyezkedik el jó közlekedési lehetőségekkel, ezért alapítanak itt gyárat az Egyesült Államok és Malajzia után.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: a terepröl lehagytad 0rbanisztánt, te ökrök ökre! vissza is ríjjátok hamarosan a habsburgokat...
Kovács Máté
@durbincs:szopos szaju anyadnak irogas,basod anyadat pempösre aki kiszart egy ilyen gecit
basod anyadat a vén szuvas kurvát
Nessy
@Sakk Matt: Már lassan vagyunk! Méghozzá gazdasági gyarmat, amiből nincs kiút! Minden nagyobb városnak meg lesz a kínai negyede, mint máshol is. Saját szabályokkal.
Juhász István
Az " átkosban... " megtanultam, és elég jól- OROSZUL. Most is, már megvénülve, jól megértetem magam orosz anyanyelvűekkel. A kinai nyelv az sokkal nehezebb lesz. A kinai IRÁSJELEK elsajátitása meg egyszerűen felfoghatatlannak tűnik. Mindegy... el kell kezdeni a kinait tanulni, mert hamarosan nagy szükség lesz rá.
ómió
Jaj, csak munkahelyeket ne! Az annyira nem efftársi!
libellle
@Maccska: Stimmt én absolut liberális demokratikus szellemü vagyok. Nem jobbradikális názi mint a kormányod. Ja és a kommunista szót még kifelejtettem, abszolut mély komcsik ti pedig a szolgáik . Teljesen idiotának tartanak benneteket, jogosan!!! Azt csinálnak amit akarnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.