A Bosnyák téri gödröt többszörösen túlárazva vették a képviselő szerint.

Hadházy pert nyert: Nem titkolhatja az állam, miért vett 244 milliárdért egy gödröt Tiborcz üzlettársától

Kép: Hadházy Ákos / Facebook

A Fővárosi Törvényszék tegnapi ítélete szerint a Nemzeti Vagyonkezelő nem titkolhatja Tiborcz István üzlettársának 244 milliárd forintos szerződését

írja közösségi oldalán Hadházy Ákos képviselő. Hozzáteszi, ez a budapesti Bosnyák téren ásott hatalmas gödörről szóló szerződés, amiről a kormány titokban döntött. Az ügyet így foglalja össze:

Tiborcz üzlettársa eredetileg egy ezerlakásos lakótelepet és egy bevásárlóközpontot képzelt el oda, a kormány pedig nemzetgazdaságilag kiemelten fontosnak nyilvánította a bulit [...]. Aztán a Bayer Constrict már az építkezés közben jött rá, hogy annyi lakást nem fog tudni eladni és inkább hatalmas irodaházakat épít [...]. Aztán valószínűleg rájöttek, hogy ennyi irodát is képtelenség kiadni, ezért még a tervezőasztalon eladták az egészet az após által vezetett államnak. Egy gödröt, 244 milliárdért (információim szerint többszörösen túlárazva). Ne felejtsük: ennyi pénzből elkészülhetett volna például a 4-es metró meghosszabbítása is.

A szerződés kiadását azzal tagadta meg a Vagyonkezelő, hogy a nemzetbiztoságot veszélyeztetné, ha kitudódnának a részletek. Csakhogy – teszi hozzá Hadházy – Gulyás Gergely már elmondta, hogy a NAV-ot szeretnék oda költöztetni, ha elkészül.

A pert a Transparency International Magyarország segítségével nyerte meg a képviselő. Számít rá, hogy az alperes fellebbez a törvényséki ítélettel szemben, „hiszen ki tudják fizetni az ügyvédi költségeket”.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Megint kidől egy csontváz a fideszes sublótból!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
Szuper, Hadházy most már az ingatlanüzlethez is "ért". Mint mindenhez. Egy poszt erejéig. Pár sorban megváltja a világot.
Aki Én
@Namely: Ezt a következtetést vontad le abból, hogy
,,A Fővárosi Törvényszék tegnapi ítélete szerint a Nemzeti Vagyonkezelő nem titkolhatja Tiborcz István üzlettársának 244 milliárd forintos szerződését"
A hozzáértés rész még csak most jön.
Ennyit sem értesz?
Beszarás. Érthetetlen hova erőlteted a faszságot...
Minden megnyilvánulásod akkora kapufa, hogy már fáj.
Hogy a faszba lehetséges, hogy egyetlen hírt sem értesz, nem tudsz helyén kezelni?
Neked ebből is az jött le, hogy ,,HADHÁZY"
Pedig ez a cikk sem róla szól.
De baszki, megcáfolni még egyet sem tudtatok.
Jesszusom, mekkora sutyerákok vagytok.
Ezodabasz
Tömegsírnak vette! Kicsi lesz...nem fér bele a fideSS-maffia összes tagja:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.