Sok pénzünkbe került, senki nem használja: mi az? Nem a lombkorona sétányokról lesz szó, mert Dr. Hadházy Ákos újabb, hasonlóan mutyi gyanús költekezés nyomaira bukkant a Tisza-tónál, Kiskörén.

Lölőnek nem tetszenek a 4,9 milliárdból vett luxusjachtok – Dr. Hadházy újabb felháborító mutyira bukkant

4,9 milliárd forint. Forrás: Facebook

Dr. Hadházy bejegyzése így szól:

A kisköreiek szerint egész nyáron ott rohadnak a kikötőben az Önök pénzéből vett luxus folyami jachtok. Egy Révész Máriusz nevű zseni ötlete volt, hogy ez kell a tiszai turizmus felvirágoztatásához, és ezt tisztán adóforintokból kell megvalósítani. El is tapsoltak rá (minimum) 4.9 milliárd forintot, nem csak hajókat vettek, hanem építettek (természetvédelmi területre) egy komolynak tűnő szállodát is, kilátóval, biztos, ami tuti. A hajók egy része Tokajban, másik része Kiskörén várja a semmit

- idézi az mfor Dr. Hadházy Ákost.

Legutóbb akkor volt mozgás a folyami jachtok körül, amikor a Rogán Cecília szervezte szépségkirálynő-választás zajlott, “de azon kívül nagy a csend a kikötőben

- írja Hadházy.

Sajnos úgy tűnik, Mészáros Lőrinc jobban szereti Monacót és az emeletes hajókat, így aztán nem nagy a tolongás a kiskörei jachtokért

- jegyezte meg végül szarkasztikusan.

Forrás: Hadházy Ákos, mfor
Fotó: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

infinity
Révész Máriusz, a kis puha pöcs, keveset kapott anno!
Meg kellet volna nyomorítani a kis full paraszt gecit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Mesélj filipke mit szólsz az újabb napi hírhez? Ennyit hogy :DDD??? Melyik vigyorgóban vagy kényszerzubbonyban?
Kovács Máté
geci kozpénz szivattyuk szarnatok ossze magatokat basod
namihami
Nem könnyű egy ennyire fejlett esztétikai érzékkel bíró kantárosnadrágos igényeinek megfelelni! 4,8 milliárd neki a belépőszint!
simmering73
@Philip Marlowe: Ennyi jött le belőle? Te szellemi toprongy.
Ezodabasz
Ilyen a közös kassza és a kettős mérce! Ez közpénzből van nem számít! nem nyomoz, nem vizsgálja senki...ha mégis akkor ismerjük a végeredményt!
A baloldal külföldi finanszírozására, (ami nem közpénz nem tőlünk lopták el, hanem adományozták)arra érdekes módon agresszíven nyomul a fidesz állam "igazságszolgáltató" gépezete! Ez a hajós ügy kb ugyanannyi pénz mint a tiltott pártfinanszírozás, ami NEM közpénz volt. Nagyságrendekkel többet loptak és lopnak a közös kasszából a fidisznyók.
ómió
És Hullaházy efftárs se jachtozott egyet!? Nem elég efftársi!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.