Míg a Fidesz az uborkaszezonban Tusványossal, Tranzittal és Kötcsével uralja a közbeszédet, az ellenzék meg sem próbált hasonló politikai-közösségi rendezvényt felépíteni. Megkérdeztük a pártokat, hogy a Facebook-posztoláson és sajtóközleményeken túl mivel töltötték a nyarat, amikor a kormány soha nem látott gazdasági nehézségekkel találta szemben magát.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez azért lássuk be - pipafüst!
Gyurcsány és a DK (mint az ellenzék jelenlegi vezető ereje) semmit nem dolgozott a nyáron, csak akkor lesznek aktívak, ha egy MZP vagy egy új - rájuk veszélyesnek tartott - ellenzéki párt tűnik fel a színen. Akkor rögtön elkezdik amortizálni.
Cca 10 nap (szeptember 1!) és a diákok/tanárok tüntetést szerveznek a Kossuth térre! Nem hallottam, hogy az ellenzéki pártok közül bárki is támogatólag szólt volna erről!
Miért nem?
csak úgy....
@KisTehen: te albán is? :) baxod,te mindíg másokkal takarózol?
csak úgy....
0rbán megvette kilóra ez ellenzéket, 1-2 tiszteletre méltó kivétellel!
-persze 0rbán arra baxxa el a hülye magyarok pénzét amire akarja,hiszen ott van mögötte az a 2/3 ad kuka!
csak úgy....
@KisTehen: én képes vagyok bárhol élni, - sajnos, mióta te és az idióta falytád elszaporodott magyarországon, az óta ott nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.