Az LMP a belügyminiszterhez és a legfőbb ügyészhez fordult Pesty László kijelentései miatt.

Pintérhez és Polthoz fordultak a Pesty László féle közpénzekkel kapcsolatos bűncselekmények miatt
Kép: YouTube

Az LMP a belügyminiszternél és a legfőbb ügyésznél érdeklődik, nyomoznak-e a Pesty László által említett bűncselekmények miatt – írja közleményben a párt.

Az LMP írásbeli kérdéssel fordult a belügyminiszterhez és a legfőbb ügyészhez, amelyben Magyarország Zöld Pártja azt kérdezi Pintér Sándortól és Polt Pétertől, hogy indul-e büntetőeljárás Pesty László nyilatkozata következtében.

Az ismert jobboldali producer és rendező, Pesty László az elmúlt hetekben több olyan állítást is megfogalmazott, amik alapján megalapozottan feltételezhető, hogy a közpénzekkel kapcsolatos bűncselekményeket követtek el ismeretlen személyek és tettesek. Pesty László nyilatkozatai alapján tehát bűncselekmények gyanúja áll fenn.

Erre tekintettel az LMP tájékoztatást kér, hogy a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó nyomozó hatóság a Be. törvény 4.§ (1) bekezdése alapján indított-e, illetve indít-e büntetőeljárást?

Forrás: MTI-OS

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Úgy fog járni, mint Simlicske Lajos...
ómió
A Pesty-féle "vélelemre" ugorjanak!? De, hiszen még a "de facto eltűnt" 200 milliárdos "Tarlós-hagyaték" ügyében sincs semmi, efftársak!
Aki Én
@ómió: Vélelem? Te már ezt is tudni véled, buta balfasz?
Ne itt hazudozz, te ostoba elmebeteg!
Máshol tagadd az orbáni-korrupciót és az orbáni-inflációt, te suttyó csicska!
Nem látod, hogy itt mindenki megvet, lenéz, beléd rúg, te idióta?
Kit akarsz te megvezetni, baromarcú komcsicska?
terlasz
Belső vagyonmegosztási vita állhat a háttérben. A főmaffiózó kérhette meg erre az akcióra Prostyt, mert ezzel a technikával látja hatékonynak, célravezetőnek a renitensek kigolyózását.
Edebácsi
Gulyás bon-motja megerősítette bennem azt, hogy Pesthy szinrelépése a fideszes kommunikáció megtervezett lépése..Túl nagyr a lárma már a rongyrázás körül, most bevetik a "nép hangját" (ahogy szokták: kamu újságcikk, kamu megszólalók előre elkészitett "spontán" riportokban, stb), amire majd a "Főni" összevonja szemöldökét. Még az is lehet, hogy egy-két lényegtelen figurával példát is statuálnak.
ómió
@Aki Én: Amit olvasol, bolsiék elmebetege, azt se vagy képes értelmezni!? Akkor miért csinálod? Inkább a tetves bolsiságodat hazudnád másra!? Úgy "efftársi"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.