Kiszelly Zoltán, a Századvég politikai elemzési igazgatója hosszan ecsetelte a Kossuth rádióban, hogy az amerikai kormány a háborúpártiság irányába igyekszik elmozdítani Magyarországot. Szerinte ezt a célt szolgálják a "guruló dollárok" is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Én szerintem van egy harmadik feltételezés is, az hogy mind kettő ,egyszerre!Ez a kis fejecskétekben meg sem fordult?
Nessy
Úriember biztosa nem fogad! A mi békegalambjaink időnként kissé hamisan turbékolnak!
simmering73
"Kiszelly el is dicsekedett a legnagyobb diadallal: Magyarország felkerült a politikai térképre azzal, hogy a patrióta amerikai szárnnyal működik együtt. Csodás. És mennyivel jobb lett volna, ha azzal kerülünk fel a térképre, hogy döbbenetes az oktatás fejlődése, az egészségügy felzárkózott a nyugati szintre, a bérek közelítenek az uniós átlaghoz, az életszínvonal és az életminőség évről évre emelkedik, a lakosság döntő része beszél legalább egy idegen nyelvet és használni tudja a számítógépet, kvótát kellett bevezetni az itt dolgozni akaró Nyugat-európai munkaerő számára, mert a meglévő munkahelyekre többszörös a túljelentkezés. Persze csak azokra a munkahelyekre, melyeket nem töltött be a diplomás magyar munkaerő. Azzal felkerülni a térképre, hogy Orbánék mindig a széllel szemben hugyoznak, nem akkora nagy dicsőség."
kolozsvaros.com/rovidek/terkepeszeti-dilemma/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.