Az elbocsátásról a Momentum közleményben számolt be. 

Kirúgták a Momentum csepeli politikusát a tanári állásából
Fotó: Dukán András Ferenc/Facebook

A tankerületi vezető, Marosi Beatrix levelet küldött Dukán András Ferencnek, a Momentum oktatáspolitikusának, amelyben közölte vele, hogy elbocsátják tanári állásából.

A tanárként is dolgozó Momentum csepeli polgármesterjelöltje december óta nem tartotta meg az óráit, szolidaritást vállalva a korábban elbocsátott kollégáival.

"Múlt héten a Fidesz sunyin kirúgatott a tanári állásomból, mert kiálltam meghurcolt kollégáimért. Borbély Lénárd és csapata pedig a közmédiával és a többi propagandával összefogva igazságtalanul lejáratna csepeli kisvállalkozóként, mert kimondtam az igazságot, azt, hogy rosszul vezeti a kerületet, és ezért elindulok ellene polgármester-jelöltként"


- írta Dukán az elbocsátásáról a Facebookon.

Forrás: 24.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kivéve a kormánypárti képviselőket, ha nem vesznek részt a nekik nem tetsző téma esetén a parlamenti bizottsági, illetve plenáris ülésen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Maccska: A...!A többit tudod a józsi seggéből!
szegfue
@Philip Marlowe: 13:46 Sohasem fogom megérteni -- bár nem is akarom --, hogy miért nem a cikkhez szólsz hozzá, miért kell sértegetni valakit, aki még csak nem is szólt Hozzád? Itt "elengeded" Magad, otthon meg a szőnyeg alatt mászkálsz, vagy mi a nyavalya van Veled, hogy nem vagy képes egy egészen egyszerü, normális kommunikációra? Ha válaszolnál, akkor ne az legyen, hogy a "kollégák" is csunyán beszélnek Veled... hiszen @Nessy: mindenkivel urinő módjára beszél, ha már megszólit valakit...ezért is nem értem a pikirt, otromba megjegyzésedet.:((
jesz
asszem arrafelé az a pacalfőző képviselő az úr...tehát ennek a harcos embernek esélye sincs labdába rúgni.
csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: mesél a két hülye iskola, mostanság meg már munkakerülö! :)
- lógósok,sok bör nincs a buta pofátokon...
csak úgy....
@Maccska: 0rbánt miért nem rúgjátok ki, hiszen ö már 13 éve nagyüzemileg lop,csal,hazudik?! neki szabad mert ti kukák megengedtétek? :)
ómió
Ja, hogy oda politikus nem kell!? Helyes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.