Az elbocsátásról a Momentum közleményben számolt be. 

Kirúgták a Momentum csepeli politikusát a tanári állásából
Fotó: Dukán András Ferenc/Facebook

A tankerületi vezető, Marosi Beatrix levelet küldött Dukán András Ferencnek, a Momentum oktatáspolitikusának, amelyben közölte vele, hogy elbocsátják tanári állásából.

A tanárként is dolgozó Momentum csepeli polgármesterjelöltje december óta nem tartotta meg az óráit, szolidaritást vállalva a korábban elbocsátott kollégáival.

"Múlt héten a Fidesz sunyin kirúgatott a tanári állásomból, mert kiálltam meghurcolt kollégáimért. Borbély Lénárd és csapata pedig a közmédiával és a többi propagandával összefogva igazságtalanul lejáratna csepeli kisvállalkozóként, mert kimondtam az igazságot, azt, hogy rosszul vezeti a kerületet, és ezért elindulok ellene polgármester-jelöltként"


- írta Dukán az elbocsátásáról a Facebookon.

Forrás: 24.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kivéve a kormánypárti képviselőket, ha nem vesznek részt a nekik nem tetsző téma esetén a parlamenti bizottsági, illetve plenáris ülésen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Kivéve a kormánypárti képviselőket, ha nem vesznek részt a nekik nem tetsző téma esetén a parlamenti bizottsági, illetve plenáris ülésen.
csak úgy....
@Maccska: te csak a fideszes politikusoknak engeded meg,hogy ne járjanak be a parlamentbe a munkahelyükre...,gyogyós vagy te @Maccska: csak nem forogsz!
és a tetejében egy büdös szájú seggnyaló!
namihami
Marosi Beatrix---ezt a nevet se kéne elfeledni! Olyan ""hoffmannrózsás""!
csak úgy....
@Philip Marlowe: te a fán csimpaszkodva is tudsz írni, gratulálok az idomárodnak!?! :)
jáger laszló
Az ne legyen tanár aki nem akar tanítani csak lógni az iskolából!!!
Azt kapta amit !érdemelt!
Csak ennyi
barátilag
J,L.
namihami
@Philip Marlowe: 13.46: Bocs, hogy a csapos... Csak tanulni szeretnék!
Szerinted ugyanis, mégis (mint munkahely és bejárás) mi a különbség a tiltakozó tanár (állampolgári jog) és a parlamenti munkára megválasztott képviselő között?
Oké, el kell bocsájtani, mert nem járt be az iskolába! És akkor a Parlament? Az nem munkahely? Nem azért küldted oda, hogy a kiadott feladatait kötelezően(!!!) elvégezze?
A másik, az iskolában levő, egyébként Hold-Föld távolságú ügy! Milyen okból találta meg azonnal a vállalkozásával kapcsolatban a polgármester? És éppen a polgi? Ennyire ráér vagy a sameszai ennnyire sz@r munkát végeznek? Mert ez, ugyebár, nem az ő feladata kéne, hogy legyen!
Nessy
@Philip Marlowe: Uram! A jó modort, kulturált viselkedést, kisgyerekként otthon szokták megtanulni! Bunkó módon válaszolni, ahhoz nem kell semmit tanulnia. Egyébként "édese" a svábhegyi beteg szamár.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 13:43 ☻ És mikor küldik el átnevelőtáborba a tanárt, fideszeses agyament hülyegyek, mint Kínában vagy Észak - Koreában?! Jogállam az, b+! Banánköztársaság!
csak úgy....
@Nessy: ez a jámbor a fidesz nagycirkusz írást tudó, leg okosabb majma,aki rácsok és korlátok közt él kismajom kora óta!
namihami
@Maccska: 14.20: Nem!
Ahogy ""A hülyeség állampolgári jog!""---fideszes mondás, úgy a képviselői ""nemdolgozás"" is---amivel élnek is!
CsipkeRózsa
Akármilyen kis fideszes senki is azt csinálhat, amit akar!
Csizmás Kond
...decembertől nem tartotta meg az óráit...és ezért sunyin kirúgták...huba s szameg...
Eladott Ország
@Maccska: ma, 14:23 ☻ Ez a jogállam?! fidesz geci! Nektek már mindenki komcsi még a momentumosok is, akik még akkor meg sem születtek vagy legfeljebb óvodások voltak! A komcsikat/besúgókat/KGB-s ügynököket a fidesz soraiban keresd, akik 24. alkalommal is leszavazatk az ügynöktörvény ogy. tárgyalását te, majom!
balos
@Maccska: A...!A többit tudod a józsi seggéből!
szegfue
@Philip Marlowe: 13:46 Sohasem fogom megérteni -- bár nem is akarom --, hogy miért nem a cikkhez szólsz hozzá, miért kell sértegetni valakit, aki még csak nem is szólt Hozzád? Itt "elengeded" Magad, otthon meg a szőnyeg alatt mászkálsz, vagy mi a nyavalya van Veled, hogy nem vagy képes egy egészen egyszerü, normális kommunikációra? Ha válaszolnál, akkor ne az legyen, hogy a "kollégák" is csunyán beszélnek Veled... hiszen @Nessy: mindenkivel urinő módjára beszél, ha már megszólit valakit...ezért is nem értem a pikirt, otromba megjegyzésedet.:((
jesz
asszem arrafelé az a pacalfőző képviselő az úr...tehát ennek a harcos embernek esélye sincs labdába rúgni.
csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: mesél a két hülye iskola, mostanság meg már munkakerülö! :)
- lógósok,sok bör nincs a buta pofátokon...
csak úgy....
@Maccska: 0rbánt miért nem rúgjátok ki, hiszen ö már 13 éve nagyüzemileg lop,csal,hazudik?! neki szabad mert ti kukák megengedtétek? :)
ómió
Ja, hogy oda politikus nem kell!? Helyes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.