Nincs elég tanító, ezért pedagógiai asszisztensek taníthatnak több olyan iskolában, aminek a Külső-Pesti Tankerületi Központ a fenntartója.

Pedagógiai asszisztensek tanítják a gyerekeket, mert nincs elég tanár

Fotó: Pixabay

Egy pedagógus beszélt erről az RTL Híradónak. A Pedagógusok Szakszervezete szerint nem egyedülálló a probléma, a megoldást pedig nem tartják jogszerűnek.

A tankerület vezetője azt közölte: a hozzájuk tartozó iskolákban kizárólag tanítók és tanárok tarthatnak órákat – számol be az Rtl.hu.

Forrás: RTL.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Iskolákra nincs pénze a kormánynak, de Tiborcz haverját kisegítik 244 milliárd forinttal! Nagyságrendileg ennyibe kerülne a pedagógusok béremelése évente, de arra természetesen nincs pénze a kormánynak, ahogy a napokban sok egyéb mellett lefújtak egy sor iskolaépítési projektet is, mert arra sincs pénz. Nem kellene megvárnunk, hogy Orbán Viktor és klánja az egész magyar költségvetést, - teljes hatalmat adva magának - saját magukra költse! Már nemcsak a bevételeket, hanem a hiányt osztogatja, újabb kínai és drága piaci hitelek felvételével ! Egy elmeháborodott dúlja szét az országot ! Meddig tűrjük még?!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/351571419_740008657922121_628038737986810263_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=kZJcWxlE5OAAX9XzmB7&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBM95_Dll0pylddBhjfOWMd4SmXIMTtg7SY4BYnxaiG1w&oe=64F9AD76
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nyírfa: Köszi! és mostanság- mi jár annak akinek "igaza" van? legelőször is a szája- az jár. Másodszor meg: gyagyás, gyagyáshúgyos, hülye libsi, takarodj te "nemmagyar", hogy az édes szülémet meg már ne is emlitsem- mondják azt mások, itten jó kacagó krajcárokért- ami ugye abból származik, hogy én "csupa" hazaszetetből adót és mindenféle frinc-francot is fizetek, ezért aztán kijár nekem a "gyagyás agyatlannak" a szógyilok.
Nyírfa
@kereső: 13.17

Nézd más szemszögből!

Olvasnak, sőt, lesik a kommentjeidet, azt hiszik azért, hogy kárörvendjenek, meg gyalázkodhassanak, valójában azonban minden szavad rést üt a tudatuk poros, sötét felszínén. És, ha csak egyszer is, de utat találnak ezek a szavak a derengő fényig, azzal akkor is elindítottál bennük egy folyamatot, ha ennek egyelőre nincsen látszata.
Ebben akkor is biztos vagyok, ha időben ezt már nem érjük meg. Biztos vagyok, mert az egyetlen, ami örök, az a mozgás, amely hol szelíd, hol pusztító , de ez utóbbi kizárólag akkor, ha a merevséget, a betonná szilárdult változni nem akarást csak erővel tudja megbontani.
Szerényen: tapasztalatból is beszélek. :)
Aki Én
@Philip Marlowe: téged baszod a portás taníthatott, de rá sem figyeltél.
ómió
@m73: Szarkupac efftárs! Oszolj, a bárcáskurva anyádat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.