"Itt az ideje, hogy a brüsszeli bürokrácia is belássa: az uniós kifizetéseknek nincs semmilyen jogszerű akadálya" – jelentette ki a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményében hétfőn.

Keményet üzent a Fidesz Brüsszelnek: hol a pénzünk?
Fotó: MTI/Beliczay László

A képviselőcsoport emlékeztetett: az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának küldöttsége május közepén járt Magyarországon, a látogatásról készült jelentést a szakbizottság hétfői ülésén mutatták be.

Szavaik szerint "az úgynevezett tényfeltáró küldöttség" látogatásának célja volt megvizsgálni Magyarországnak az uniós források "politikai nyomásgyakorlási okokból történő brüsszeli blokkolásának megszüntetése érdekében tett előrelépéseit".

Közölték: a "küldöttségben többségben lévő baloldali képviselőktől megszokott politikai vádaskodásokat is tartalmazó jelentés szövege egyértelműen elismeri a magyarországi korrupcióellenes- és igazságszolgáltatási reformok pozitív eredményeit". A jelentés az előírt feltételek teljesítéséről számol be

– írták.

A képviselőcsoport hangsúlyozta: a budapesti látogatásról készült munkadokumentum "komoly előrelépést jelenthet az uniós forrásokhoz való hozzáférésünket illetően", annak ellenére, hogy a küldöttségben – mint írták – csak baloldali EP-képviselők vettek részt, és a szakbizottság alapvetően elfogult álláspontot képviselt eddig ezekben a kérdésekben. Megjelenik ez a mostani jelentés szövegében is a jól ismert baloldali politikai vádaskodások mantraszerű ismétlésével – emelték ki.

A jelentés lényeges megállapításai alapján világossá válik: már nincsen olyan kérdés, mely gátolná az uniós források felszabadítását.

"Itt az ideje, hogy a brüsszeli bürokrácia is belássa, hogy az uniós kifizetéseknek nincs semmilyen jogszerű akadálya"

– tette hozzá közleményében a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja.

Forrás: MTI

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Elloptátok mocskos maffiózók! A pénzünk nálatok van, a ti magánszámláitokon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
@Ezodabasz: Az a nagy baj,hogy ezt nyugodtan megtehetik,mert a nép nem tesz ez ellen semmit!!
Ezodabasz
@Havanagi: A nép az 0rbán rezsimmel szemben tehetetlen sajnos. Minden egy kézben van, egypártrendszer, szabadrablás, vadkapitalizmus...
Ezodabasz
@Shikari:19:11 Anyádat te tahó! Te hogy kerültél a magyarok közé te ősemberállat? Az ilyen vadbarmokat kellene rácsok mögé tenni és mutogatni mint amilyen te vagy! A ketrecedre az lesz írva: Vicsorgó fasiszta vadbarom! (Nem magyar, csak génhibás)
Ezodabasz
@Shikari: ma, 19:11 Jaaa, jut eszembe: Te mit keresel itt te féreg? Ezekért a faszságokért fizet neked a maffia?
Mennyit keresel az ostobaságaiddal? Ennyire hogy tudtál lealjasulni?
Havanagi
@Ezodabasz: Nem kellett volna hagyni az első lépéseknél,tapsolni a retkes, hazaáruló 2/3-nak,de mindig volt áruló az ellenzékben is.Ezek tették tönkre az országot a putrissal karöltve.Még nem befejezett a mű,lesz ez még rosszabb is.
Ezodabasz
@Shikari: Habzik a szád? Nyugi köcsög:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.