"Itt az ideje, hogy a brüsszeli bürokrácia is belássa: az uniós kifizetéseknek nincs semmilyen jogszerű akadálya" – jelentette ki a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményében hétfőn.

Keményet üzent a Fidesz Brüsszelnek: hol a pénzünk?
Fotó: MTI/Beliczay László

A képviselőcsoport emlékeztetett: az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának küldöttsége május közepén járt Magyarországon, a látogatásról készült jelentést a szakbizottság hétfői ülésén mutatták be.

Szavaik szerint "az úgynevezett tényfeltáró küldöttség" látogatásának célja volt megvizsgálni Magyarországnak az uniós források "politikai nyomásgyakorlási okokból történő brüsszeli blokkolásának megszüntetése érdekében tett előrelépéseit".

Közölték: a "küldöttségben többségben lévő baloldali képviselőktől megszokott politikai vádaskodásokat is tartalmazó jelentés szövege egyértelműen elismeri a magyarországi korrupcióellenes- és igazságszolgáltatási reformok pozitív eredményeit". A jelentés az előírt feltételek teljesítéséről számol be

– írták.

A képviselőcsoport hangsúlyozta: a budapesti látogatásról készült munkadokumentum "komoly előrelépést jelenthet az uniós forrásokhoz való hozzáférésünket illetően", annak ellenére, hogy a küldöttségben – mint írták – csak baloldali EP-képviselők vettek részt, és a szakbizottság alapvetően elfogult álláspontot képviselt eddig ezekben a kérdésekben. Megjelenik ez a mostani jelentés szövegében is a jól ismert baloldali politikai vádaskodások mantraszerű ismétlésével – emelték ki.

A jelentés lényeges megállapításai alapján világossá válik: már nincsen olyan kérdés, mely gátolná az uniós források felszabadítását.

"Itt az ideje, hogy a brüsszeli bürokrácia is belássa, hogy az uniós kifizetéseknek nincs semmilyen jogszerű akadálya"

– tette hozzá közleményében a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja.

Forrás: MTI

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Elloptátok mocskos maffiózók! A pénzünk nálatok van, a ti magánszámláitokon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Elloptátok mocskos maffiózók! A pénzünk nálatok van, a ti magánszámláitokon!
koszpeko
Milyen pénzetek, hogy mertek féreg tolvajok bármit követelni?
Hogy meritek ekkora korrupció és csalás sorozat után kinyitni mocskos redvás pofátok?
namihami
Mennyivel jobb lenne az Orbánnak, ha a brüsszeli pénzek megitélése és kifizetése az Orbán döntése és az odaexportált fideszcselédek kiutalása alapján mehetne! Már rég a családi kasszában lenne!
Ezodabasz
Pontosítok: Amit eddig kaptunk azt már ellopta a fideSS maffia...Magyarország népe nem egyenlő a z0rbán rezsimmel!
verőce21
"A jelentés az előírt feltételek teljesítéséről számol be..."? - ez hazugság! A feltételek javulásáról számoltak be. A teljesítést soha nem ismerték el...!
Nyugalom, megleszünk az unió pénze nélkül is...!

Sőt aggódom, hogy a közös uniós hitel ránk eső részét ideadják..., de az általuk szabott "zöld" hülyeségekre kell elköltenünk...!
Eladott Ország
Orbán: Hová lett a pénz? Hol a Magyarok pénze? (Hatvanpuszta, lombkorona sétány, Felcsút, Pancsó Aréna, Hattyú-híd, kisvasút, oligarchák... videó)
twitter.com/i/status/1675085419539464192
Hol van a pénz ( Hollik hajbaültetésében)
twitter.com/MartinSzucsi/status/1676238195489382403/photo/1
Hol van a pénz? Fogas kérdés ( Selmeczi fogsorában)
twitter.com/janos_hary/status/1678070648751497218/photo/1
Hol van a pénz 2009-2019 ( Rogán Cili mellplasztikájában, plasztikai sebészetében)
twitter.com/LszlKov44051697/status/1676257945204473857/photo/1
Orbán nemérti... ( Charles Michel, az Európai Tanács elnöke és Orbán)
-Nincs pénz amíg nem vagytok jogállam
- Tehát engedjük be az illegális határátlépőket?
- Nem. Nincs pénz amíg nem vagytok jogállam...- Hm. Ti egyébként retardáltak vagytok?
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/357774452_563837035905497_7541425202404783252_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=Kun8Kf4vA8EAX89BiPS&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBOlOL2gfvERqYRpVMR4yn6rTgDLJcpqtzBF5_3AUjk5A&oe=64FA5BE7
tothjani
És ha ez az Állat kiléptet bennünket az Unióból akkor hol lesz a pénzünk, Moszkvában??
Ezodabasz
@verőce21: Te hülye vagy? Az 0rbán rezsim a kölcsönöket is ellopja és majd az unokáink unokái is azt fogják nyögni!
Átláthatatlan módon lopják a közpénzt...nyilván ezért nem látod!
jáger laszló
Brüsszel a füle botját sem mozdítja a fidex könyörgésére!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
verőce21
@Ezodabasz: a baloldal diszkrét bája, ahogyan te a pénzlopásokról fikciókat lebegtetsz...! :)
Péter2
Na ilyenkor nevetjük magunkat könnyesre ! Még , hogy pénz ! A lehetősége megvan , hogy az ország megkapja , csak úgy néz ki , hogy nem a fidesz kormány alatt , mert ha nem teljesíti a fidesz a 17 vállalt , kötelezettséget , jogállam vissza állítása stb és még a vállalások nem jelennek meg törvényileg addig 0 forint az utalás az uniós kasszából , de sokat várni sem érdemes , mert akkor elúszik a pénz ! Így is nagy kárt okozott a fidesz , hogy a pénzek miattuk nem jönnek , és ha most jönnének , már akkor is nagy a kár , mivel mára már sokkal drágább minden , mint majdnem egy évvel ezelőtt , már a pénz kevesebbet ér !
human
Na ezért emelik a jövedéki adót a benzinen. Ezért lesz éves helyett havi szaldós a napelemesek elszámolása. És még ki tudja hány sarcot vetnek ki Orbánék, hogy a tengerparti nyaralókat és jachtokat fizetni tudják.
Sámannus
@verőce21: @Ezodabasz: Hagyd rájuk ezek életükben még csak lopni tudtak. Valóban nem fikció ez a rögvalóság, mert elszámolni egyszer sem tudtak a rájuk bízott pénzekkel. Szemérmetlen handabanda amit múvelnek.
nejlontacskó
Nem értem, hogy miért keresik?
Meg van az!
Hatvanpusztán, Tiborcznál, Lökőnél, Orbánné által tulajdonlott földekben és ingatlanokban, stadionokban, lombkoronasétányokban, és úgy általában a Fidesz holdudvar zsebében!
lusta
@Péter2: Sokan nem értik, a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk pedig nem hajlandó tudomásul venni, a pénz bizony nem fog jönni. PERSZE LEHET, HOGY TUDJÁK, CSAK NEM AKARJÁK BEISMERNI A VALÓSÁGOT. AZ PEDIG NAGYON SÖTÉT. MIRŐL IS VAN SZÓ?
1. Először is a mérföldkövekben rögzített vállalások törvényi megjelenítése.
2. A törvényekhez bizony a végrehajtás i tartozik, mert azok határozzák meg a formát.
3. A Mindez hogy is néz ki a valóságban.
Na majd csak ezek után lehet szó a pénzek utalásáról.És egy esetleges csürhe elzavarás bizony kevés. Az ellenzéknek már most mondani kellene mit és hogyan tenne, hogy visszanyerje az uniós döntéshozók bizalmát.
Menőmanó
Ilyen kemény üzenettől Brüsszel összefossa magát, és hanyatthomlok utalja a lóvét. Hahaha...
Qqberci
"a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményében"

Miért nem Brüsszelben mertek ugatni?...
Ezodabasz
@verőce21: 20:17 Neked a valóság fikció??? Marslakó vagy tán?
rücsü41
FIDESZ-nek is van pénze Brüsszelben hogy követeli a pénzét?Nincs a mi országunknak kormánya, hogy az érvényesítse az igényét ,ha van neki jogos igénye?Ez az eljárási mód ha egy országnak igénye van Brüsszelben ?Ha jogos igénye van Magyarországnak Brüsszelben akkor a sok egyeztetés után miért nem jogi úton érvényesíti azt?Lehet hogy kétes az igényünk , és ezért nem lépünk fel erélyesebben, lehet hogy vesztenénk?
verőce21
@Ezodabasz: Feljelentetted őket...? vagy tudsz valami konkrét ügyet? Ha igen miért hallgattad el...?
gina
A mocskos kirmányunk zsebébe, rohadt patkányok van pofátok kérdezni???
Ezodabasz
@verőce21: 22:17 Nem férne ki ide a lista...de, szerintem mindenki tudja (rajtad kívül). Itt egy konkrét bár pitiáner ügy azokhoz képest amit nap mint nap elsumákolnak. Ez csak három város lakosságát érintette: atlatszo.hu/orszagszerte/2023/08/30/masodjara-is-lesoporte-a-rendorseg-az-asztalrol-az-erdi-csatorna-projektre-beszedett-lakossagi-penzek-ugyet/
justhpeter
Hülye kérés, hogy "hol a pénzetek" ? Természetesen Brüsszelben. Mikor ? Majd ha az ismeretlen katona kapcát cserél.
verőce21
@m73: Veled aztán nem kerül szellemi fölénybe az ellenzék...!
verőce21
@Ezodabasz: "a rendőrség nem végezte el a szükséges és lehetséges nyomozati cselekményeket”. - akkor ebben hol van a lopás...?
Nessy
Ez egy őszinte kérdés a fidesz részéről! Valóban a "saját"pénzükért aggódnak! Hiszen eddig is a sajátjukként kezeltek minden eurócentet Orbán a "vészhelyzetekre" tekintettel úgy tekinti a közös kasszát, mint a sajátját!
verőce21
@Nessy: Jövőre már élvezi a kuszafogú Verhofstadt is büntetlenül, a mi pénzünkön felújított kastélyát. Vajon megér nekünk ennyit, hogy el is tűnik 24-ben?
Nessy
@verőce21: Ő is? Eddig csak hazánk nagyjairól és a barátaikról tudtam? Igényelt Lázártól ő is? A fogsorát nem néztem az úrnak, különben sem tudom hogy néz ki..
Yoda69
A rino szaros seggen levo bor vastagsaga merheto a fideSSesek pofajan levo bor vastagsagahoz kepest.
Pálinkás Pál
nektek nincs pénzetek, nemzethy köcsöghorda...a miénket lopjátok 13 éve...remélem egy vastag kötél lesz a jutalom...
balos
@verőce21: A buzi gecid erődítménye nem zavar szájertölteléke?
balos
@szaragyatlan!: A jobbágyok,mint magácska 1 hibájuk van,hogy bele ugatnak az életünkbe!Amit maguk,csak a muszka seggében élhetnek jól!
Aki Én
@verőce21: @Őrnagy: ,,A lap megkereste a gyártócéget, mely közölte, hogy nem 889 millió forint volt a gyártási költség, csupán 110 millió forint,

AZT AZONBAN NEM TUDNI, HOGY MI LETT A MARADÉK 779 MILLIÓ FORINT SORSA!

A társasjáték legyártása egyébként darabonként 22 ezer forintjába került az adófizetőknek, amiket végül ingyen osztottak szét, és melyet az interneten most 3-5 ezer forintért árulnak a tulajdonosok, sokszor bontatlanul."

pestibulvar.hu/2023/09/04/hol-a-penz-fiuk-tobbszaz-millio-forint-tunt-el-nyomtalanul/

...hát, például itt a pénz.
verőce21
@Aki Én: Neked viszont gumidominó kellene, te Félőrült...!
kereső
Nagyon idegesek- nem kapják meg a pénzüket. Nagyon jó megfogalmazás a fideSS ep képviselőitől" Hol a pénzünk"???- kérdezzétek orbánt, meg poltot. Mert az a pénz, ami "prüsszelben" van, az nem a ti pénzetek, az Magyarország pénze- amelyhez remélhetőleg semmi, de semmi közötök nem lesz.
Aki Én
@verőce21: Ütős érveid vannak, te vén agyhalott...
Menőmanó
Nézzetek szét otthon rohadt NER maffiózók, meg lesz az, aztán már csak vissza kell tenni oda ahonnan elloptátok.
verőce21
@Aki Én: ki is ütött téged rendesen..., te pszichopata...!
Aki Én
@verőce21: Jó lenne ha végre megértenéd, hogy ezzel csak megerősíted, hogy a fidesz lop.
Ha hülye vagy érvekkel megvédeni, akkor inkább kussolj, te ostoba vén hülye!
verőce21
@Aki Én: mit lop a Fidesz, hülyegyerek...?
Aki Én
@verőce21: ...na, ha ez kérdés, akkor te hülyébb vagy mint gondoltam. Te vén hülye...
ómió
Hol lenne!? Ellopták a korruptbolsi brüsszeliták!
Aki Én
@ómió: Miért hirdeted, hogy buta vagy mint a segg?
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 06: 48: "Ezek elég nyomós okok a nemfizetésre."Jól látja a kihúllott szőrű, dagadt vidéki róka a jelenlegi helyzetet Magyarországon! "Dobra vert ország."
twitter.com/i/status/1682396488188542976
A semmin ülünk kilopták alólunk az országot. Az Európai Ügyészség elutasítása nem egyéb, mint az intézményes köztörvényes bűnözés egyértelmű beismerése.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273825588_481522553594704_7408468894463143306_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=57OJEVgBSK8AX_NDfiF&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCftVejZS_zMW9znpRv8qlsq6Q2zY5w3BIU1DzZE3C9wQ&oe=64FBC474
Yoda69
@Shikari: Ezt mind magadtol izzadtad ki te szellemi nyomorek? Tudhatnad hogy egy banknak nincs penze, csak alaptokeje. Pl. itthon mar 10 millio forint alaptokevel csinalhatsz bankot. A bankban levo penz a betetesek penze. Persze te jo bolsevik naci modjara siman elvenned a maset.
Miert nem az ellopott penz visszarakasabol oldanad meg Magyarorszag anyagi gondjat?
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 09:53 ☻ Keresnek az orbánjugendi fidelitas konzervatív-mélykeresztény nemzethy' szabad egyetemen hülye f@sz! Csak xólok', akkora értelem szorult beléd.
Kinek mit intézett a kormánya. Ugye, milyen naccerű’ nekünk? Isten álgya a mi drágajó minielnök urunkat. Viktor alavju! A forint árfolyama egy képben. „Száguldás, Porsche, szerelem, száguldás..”
uploads.disquscdn.com/images/c791ed6ea0ee20f63b7a6908f35439838817e720efbde2dc21773d27e89392f1.jpg?w=800&h=530
Van egy rossz meg egy jó hírem.
- A rossz, hogy szarban vagyunk
- Mi a jó?
- Jut mindenkinek...
uploads.disquscdn.com/images/fb744c1c2e3e5b8d25491da1c19473d86e9cd49b49016c1204d1827cc2a6f577.png?w=800&h=749
"Halyrá" fidzse!
uploads.disquscdn.com/images/491e34433995fa7cbbf3b7b094620dca4e9dde119a0c92373f84aecc4dc9a6fd.jpg?w=800&h=126
Ne aggódjon! 0 HUF = 0 EUR
uploads.disquscdn.com/images/1237df079fea5ab4cfbe10d7997781a42316f6288d6abc56b4c546fcdb64c596.jpg?w=800&h=520
Csak a fidesz !...potenciális szavazó...
uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff1753ccffa780e1d9781a4b8228491461c974b81da5e969b6cb99b81be1.jpg?w=600&h=624
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 07:55 ☻ Ukrajna . Slava Ukraini! (Dicsőség Ukrajnának!) Слава Україні!
twitter.com/CuriousInquest1/status/1690676813104873472/photo/1
10. szeptember 2022. Kupiansk felszabadult (Kharkiv régió). Hamarosan hasonló jeleneteket láthatunk Donyeckben, Luhanszkban, Krímben, Dnyeszteren túli területen, Krolewiecben. Egyenként eltávolítják a ruzZiánokat.
twitter.com/i/status/1690418672358072320
Lángol a Kercsi híd ...
twitter.com/PILIGAONA/status/1690623349532106752/photo/1
FLETÓ
@Shikari: Pressman stílusú @Eladott Ország: !
Ezodabasz
@Őrnagy: @FLETÓ: Adják inkább Ukrajnának mint hogy ellopja a a fideszmaffia!
Ezodabasz
@Shikari: Amerika? Kit érdekel? Itt kell rendet tenni a saját országunkban először! A mi kormányunk spekuláns urai mocskos egy horda ugye tudod? Amerikától és a nyugati világ hibáiból nagyon sokat lehetne tanulni! Pont azt kellene előnyként használni, hogy kb 50 évvel le vagyunk maradva! Tanulni kellene a hibáikból, hogy ne kövessük el ugyanazokat, mert már látni illene hová vezet az utuk.
Ezodabasz
@verőce21: tegnap, 22:53 "a rendőrség nem végezte el a szükséges és lehetséges nyomozati cselekményeket”. Ezt te elhiszed, komolyan gondolod és bátran ideírod??? Akkor ilyenformán nincs is semmi bűncselekmény ugye?
Vajon a rendőrség miért nem végezte el a szükséges és lehetséges nyomozati cselekményeket? Hmm?
13 éve minden napra jut valami mocskos ügy a mit a fideSS maffia elkövet!
Tegnap: Turisztikai társajáték...hvg.hu/itthon/20230904_MTSZA_Orban_tamogatas_tarsasjatek
Pitiáner 800millió került valaki zsebébe.
Tegnapelőtt: Rose d'Or...168.hu/itthon/matolcsy-a-rose-dor-nevre-hallgato-luxusjachtot-megvettek-265849?utm_source=related&utm_medium=168.hu&utm_campaign=widget-6593123
Ha érdekel van még sok!...ez csak az utóbbi két nap:))
verőce21
@Ezodabasz: Nyugodjál le, "nincs itt semmi látnivaló"...!
Ezodabasz
@verőce21: Vak vagy? Vagy csak nem akarod látni? Te dolgod.
verőce21
@Ezodabasz: Nyugodjál le a picsába...!
Vagy tegyél feljelentést...!
Ezodabasz
@verőce21: tegnap, 23:16 Már bocs, de te tényleg ennyire buta vagy? Normális társadalomban becsületes kormány alatt ilyen szabadrablás nem is fordulhatna elő! Nekem kellene feljelentgetnem te félkegyelmű?!?
Ezodabasz
@Shikari: 04:45 Jaa tényleg, milyen igazad van: A mocskos amerikai zsidó spekulánsok kezdeményezték a "különleges hadműveletet" is ugye?
verőce21
@Ezodabasz: Te olyan vagy, mint az egyszeri ember, aki sokáig készülődik, hogy lecsapjon és hatalmas erővel jól mellé üt...! :)
Igaz, @Jólmellébasz...?
Ezodabasz
@verőce21: Te egy ökör vagy! Ne aggódj nem ment mellé, a te mellébeszéléseid annál inkább! Véded a védhetetlent nem látod?
Ezodabasz
@Shikari: Neked kellene erőlködni te okoskolbász:)) Mi lenne ha kinyögnél egy értelmes mondatot?
Havanagi
@Ezodabasz: Az a nagy baj,hogy ezt nyugodtan megtehetik,mert a nép nem tesz ez ellen semmit!!
Ezodabasz
@Havanagi: A nép az 0rbán rezsimmel szemben tehetetlen sajnos. Minden egy kézben van, egypártrendszer, szabadrablás, vadkapitalizmus...
Ezodabasz
@Shikari:19:11 Anyádat te tahó! Te hogy kerültél a magyarok közé te ősemberállat? Az ilyen vadbarmokat kellene rácsok mögé tenni és mutogatni mint amilyen te vagy! A ketrecedre az lesz írva: Vicsorgó fasiszta vadbarom! (Nem magyar, csak génhibás)
Ezodabasz
@Shikari: ma, 19:11 Jaaa, jut eszembe: Te mit keresel itt te féreg? Ezekért a faszságokért fizet neked a maffia?
Mennyit keresel az ostobaságaiddal? Ennyire hogy tudtál lealjasulni?
Havanagi
@Ezodabasz: Nem kellett volna hagyni az első lépéseknél,tapsolni a retkes, hazaáruló 2/3-nak,de mindig volt áruló az ellenzékben is.Ezek tették tönkre az országot a putrissal karöltve.Még nem befejezett a mű,lesz ez még rosszabb is.
Ezodabasz
@Shikari: Habzik a szád? Nyugi köcsög:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.