Az akkumulátorgyárak és néhány élelmiszeripar cég jellemzően azért alkalmazza a távoli országok munkásait, mert a betanított munkára magyarok már csak elvétve jelentkeznek, miután nyugatabbra ugyanezzel a munkával sokkal több pénzt tudnak keresni. Alig két év alatt több mint kétezer ember érkezett hazánkba a Fülöp-szigetekről és Indonéziából.

Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@KisTehen: akkor költözz közéjük marha...mellesleg a cikk a fidesz propaganda oldalának hazugsága..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@KisTehen: Szászország leghagyományosabb állami fürdője és az egyik legrégebbi német iszapfürdő, a Csehország, Bajorország és Szászország határháromszögében található, Európa szívében, a világhírű európai fürdőrégió közepén. Miután Bad Elstert először 1324-ben említik egy dokumentumban, az első forrást 1669-ben itt vizsgálták tudományosan, és az akkori szuverén Moritz von Sachsen-Zeitz hercegnek ajánlották. 1795-ben Johann Wolfgang von Goethe is felismerte ezt a gyógyító forrást a »Hermann és Dorothea« című eposzában. Az első meleg ásványvizes fürdőket itt kínálták egyszerű faházakban, már 1818-ban, mielőtt az elsteri fürdőt 1848-ban "Szász Királyi Állami Fürdővé" emelték. Ma a "Königsbad" Németország egyik leghagyományosabb és leghíresebb gyógyfürdője.

Bad Elster tíz ásványi gyógyforrásával - amelyet még a szász királyok is nagyra értékeltek - és az egészséges természeti lápjával, mint tapasztalt egészségügyi helyszín, széles körű szakértelmet kínál a modern gyógyfürdőterápia területén, amelyet ma már nem alkalmaznak alternatívaként. hanem a hagyományos orvoslás kiegészítéseként, különösen krónikus betegségek, egészségügyi ellátás és a gyógyulás, regeneráció támogatásaként. Ennek fényében a Saxon State Baths GmbH megfelelő és személyre szabott egészségügyi, gyógyfürdői és prevenciós ajánlatokat kínál számos egészségügyi vendég számára. 2015 óta az új Soletherme & Sauna World Bad Elster kiegészíti a vonzó infrastruktúrát az egészség és a pihenés területén.

A gyógyfürdő fókuszpontjai a rehabilitáció területén a szív- és érrendszeri megbetegedések, a támasztó- és mozgásszervi, valamint a húgyúti és vesebetegségek, az anyagcserezavarok és a női betegségek enyhülése. A Saxon State Baths GmbH és hat országszerte elismert szakrendelő minden évben több ezer gyógyulni vágyó embert kezel sikeresen és magas szintű hozzáértéssel.
csak úgy....
@KisTehen: tudod,hogy nekem melyik mondása a kedvencem az 0rbán mondásai közül? "csak azok a birkák szaporodhatnak magyarországon, akik még mindíg nem vették észre,hogy meglopjuk és átbaxxuk öket" - ezért is van az,hogy nem mindenhol lehet szülni,csak megadott idöben..
izéke
@csak úgy...: majd bezárjuk ezt a tehenet a Hexentraumba és jöhet az inkvizíció :))))
izéke
@izéke: hexenturm bocsanat, már keverem a szezont :D
csak úgy....
@izéke: ugye te baranyi és jártál már valaha szentlörincen? ;) ott állítólag azt tanították,hogy a kis tehenekkell csak kesztyüs kézzel szabad bánni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.