A Blikk szerint Jakab Péter már nem csinál titkot abból, hogy egy párt alkotnak a kampányfőnökével, Molnár Enikővel.

Blikk: Jakab Péter már nem titkolja új szerelmét
Fotó: Jakab Péter független képviselő napirend után szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. május 30-án. MTI/Hegedüs Róbert

A lap szerint vége a találgatásoknak, mint írják Jakab Péter nem cáfolta az értesülést.

A hivatalos családi állapotom, ahogy az a legutóbbi vagyonnyilatkozatomból is kiderült, elvált. Ennél többet a nyilvánossággal továbbra sem kívánok megosztani

—írta sms-ben a Jobbik volt elnöke, A Nép Pártján első embere.

A Blikk úgy értesült, civilben az ellenzéki politikus már egyáltalán nem csinál titkot abból, kivel alkot egy párt, s az elmúlt évben nyilvánosan is felvállalja kapcsolatát Molnár Enikővel.

A Blikk állítása szerint a lap egyik olvasója szemtanúja is volt, amint A Nép Pártján egyik rendezvénye után kart karba öltve, szorosan egymáshoz tapadva, mosolyogva beszélgetnek.

Forrás: Blikk.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Ezodabasz: kb. 10 éve mesélte egy 56 os magyar ismerösöm , aki a nyugdijas éveit magyarországon szerette volna leélni , már házat is vett,haverjai is voltak böven, buliztak,csajoztak, nevetgéltek,jól érezték magukat addíg mig nem jött 0rbán!
állítólag pár hónap után a haveri kör politikai szakadárokra oszlott ,akik hirtelen gyülölni kezdték a korábbi haverjaikat mert más volt a nézetük-véleményük.
több mint 6 éve voltam utoljára ott ahol a faszi lakott ,már más a tulaja a háznak,ö lelépett magyarországról!
0rbánék egy akkora gyülöletet oltottak egymás iránt a magyarokba,hogy azt csak nagyon sokára heverik ki az ország! a "bolsi libsizés" még akár 10-15 évig is eltarthat,mert az idióta bolondok tovább élnek nint a normális ,szorgalmas,gondolkodók!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Ezodabasz: nem értem,hogy a magyar ellenzéki pártok a civil szervezetek meg a tököm tudja,hogy kik nem -az egyházak ...miért nem kérelmezték még valahol az eu.-n belül a dán királyfitok elmebéli kivizsgálását? -hiszen teljesen nyilvánvaló,hogy a nagyravágyó hazudós cigányotok nem komplett
Ezodabasz
@csak úgy...: Ilyenné tették a népet 13 év alatt. Tehetetlen, kiszolgáltatott nép vagyunk. Érdekek mentén mindenki kapirgálja a saját gesztenyéjét, keresgélik a kiskapukat. Azt csinálják az emberek amilyen példát látnak és azt hiszik nekik is lehet.
Ezodabasz
@csak úgy...: Háát egy buszvezetőnek, pilótának, űrhajósnak, rendőrnek vagy egy vadásznak is meg kellene felelni egy pszichológiai teszten, de egy miniszterelnöknek komolyabb vizsgálatokon is át kéne esnie.
csak úgy....
@Ezodabasz: én nem megyek már haza nektek forradalmat csinálni,pedíg ezek közül az öskomcsik közül,akik a 90 es években látványosan fideszesek lettek,akik eredetileg szutyok besúgó komcsik voltak, mint a kövér + az 0rbán, aki azóta is szedheti a májköll dzsekszoni fehérítö szert,hogy ki ne buggyanjon a vele született cigánysága,-érdekes ,hogy a fajtestvéreit is leszarja..., viktor egy utolsó mohikán!
ómió
Bolsevista-nyilas efftárs má' megint...!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.