A kontár propagandakormány miatt már odáig jutottunk, hogy egy könyvesboltból kitessékeltek egy kiskorú gyermeket, mert a felnőtt irodalmi könyveket is meg akarta nézni! – írta Hadházy Ákos.

A kontár propagandakormány halad a putyin által kijelölt úton – Megdöbbentő levelet osztott meg Hadházy
Kép: Facebook/Hadházy

Egy felháborodott szülő osztotta meg vele az Alexandra bolthálózat vevőszolgálatával lezajlott levélváltását.

A legszörnyűbb, hogy a bolt nem is tagadta azt, hogy a kiskorú gyermeknek csak a gyerekirodalmat engedték megnézni. A válaszuk szerint a fasizmus idézően ostoba és aljas "gyermekvédelmi intézkedések" nem egyértelműek és értelmezhetőek úgyis, hogy már az is tilos, hogy egy kiskorú a felnőtt világirodalom polcainak közelébe menjen.

- mondta a politikus.

Szó szerint ezt írták a reklamáló édesapának:

"Tisztelt vásárlónk, kedves x!

Sajnálattal értesültünk arról, hogy a budapesti Ázsia Centerben található könyvesboltban kellemetlen élményben volt része.

Biztosítjuk arról, hogy társaságunk számára évtizedek óta legfontosabb vásárlóink elégedettsége, ezért a kiszolgálásra, a vásárlási élmény megteremtésére munkatársainkkal együtt mindig kiemelt figyelmet fordítunk.

Sajnálatos, hogy a hatályos jogszabályi környezetben (gyermekvédelmi törvény 6/A §, kereskedelmi tevékenységekre vonatkozó kormányrendelet 20/A §) a nem egyértelmű szabályozás miatt kénytelenek voltunk olyan intézkedéseket bevezetni, melyeket értelmezésünk szerint a jogszabályok betartása feltétlenül szükségessé tesz.

A jogszabályok egyértelműen előírják azt, hogy a 18 éven aluli gyermekek számára bizonyos tartalmak elérhetővé tétele tilos. Úgyszintén előírják, hogy az ilyen tartalmakat hordozó termékek a többi terméktől elkülönítve, csak zárt csomagolásba forgalmazhatók.

Az Alexandra boltokban fóliázva, elkülönítve, és jelöléssel ellátva helyeztük el azon könyveket, melyek a gyermekek számára készültek, és a jogszabály által tiltott tartalmakat hordoznak.

Úgyszintén feliratozva jelöljük azon könyveket, melyek nem a gyermekek számára készültek, de tartalmuk miatt azokat kiskorúak számára nem szabad elérhetővé tenni.

Sajnálatos, hogy a forgalmazott kiadványaink igen nagy része beleesik ezen kategóriákba.

Levelében foglaltakat átgondolva munkatársainkkal ismételten egyeztetjük a követendő helyes eljárást, és bízunk abban, hogy a jogszabályok betartására irányló erőfeszítéseink nem keltenek vásárlóinkban további kellemetlen érzést, és a vásárlás élménye továbbra is elérhető marad.

Üdvözlettel,

Alexandra Kiadócsoport ügyfélszolgálat "

Szerinte persze a csapda világos: amíg az propagandakormány ilyen aljasságaival foglalkozunk, addig sem kell a gigantikus lopásaikról, fényűző életükről, az Európa rekord inflációról, csökkenő reálbérekről, széteső oktatásról, egészségügyről és államigazgatásról beszélni.

Mégsem tehetjük meg, hogy ne emlékezzünk meg arról, hol tartunk a putyin által kijelölt úton. És ne feledjük , amíg a propagandagépezetet működni hagyjuk, az működni is fog-bármilyen agybajnak tűnik ez az egész.

- tette hozzá.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: @Philip Marlowe: Titeket mi késztet arra, hogy percenként igazoljátok mennyire buták vagytok?
De tényleg, mi a célotok ezzel? Mert az tisztán látszik, hogy magatokon kívül senkit nem tudtok ezzel hülyíteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont: Nálunk körbe járt a családban. Én megvettem anno a kis kamaszomnak, utána jött az unokahug- majd néhány ismerős fiatalabb gyermeke, majd visszakerült hozzám- jött az unokám, most meg a már emlitett unokahug kiskamasz leánykája.
nemkati
Egy komment:
Mi a helyzet a könyvtárakkal ? Ott is lefóliázzák a könyveket ?
nemkati
Még egy:
Azt tudja valaki, hogy kis tálkákban van kitéve víz, meg vannak valami karikák, amihez a 14évest kiköthetem, mert délután mennénk vásárolni és egy könyvet is szeretnék venni
nemkati
@Horizont: Nekem nincs olyan fantáziám, mint a Nemzeti Együttműködés Rendszerének. De még a kommentelőknek se.
ómió
Pedig a "haladó" Hullaházy-félék secperc aberráltat "faragnának belőle"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.