A szexbotrányba belebukott korábbi győri polgármester elképzelhetőnek tartja, hogy „kreálnak valamit ellene”, hogy ne vegyen el szavazatokat a Fidesztől.

Borkai mocskos polgármesteri kampányra készül: „Bármi történhet velem, a mai világban ezt nem lehet kizárni”

Kép: Borkai Zsolt / Facebook

Legyünk őszinték: engem visszasírnak a győriek

– nyilatkozta a szexbotrányba belebukott korábbi győri polgrmester, Borkai Zsolt a 24.hu-nak. A hosszú interjúban töbek között a következő önkormányzati választásról kérdezték, melyen ismét indul a polgármesteri címért. Borkai azt mondta, a lökést ehhez az adta neki, hogy felkérték elnöknek a Győri Atlétikai Club szakosztályvezetői, szemben a városháza jelöltjével.

A volt polgármester úgy látja, hogy a Fidesz felé nincsen visszaút és elmondása szerint Győr mostani polgármestere maga is figyelmeztette, hogy durva kampány következik:

Maga Dézsi Csaba András mondta, hogy ez egy mocskos kampány lesz, aminek a jelei már jól láthatók az irányomba. Hát ebben legalább igazat mondott.

Arra a kérdésre, hogy Borkai el tud-e képzelni olyan nyomást vagy retorziót, aminek hatására visszalépne, úgy felelt, hogy „lesz, ami lesz”, de az indulással tartozik önmagának, a családjának és Győrnek is:

Minden negatív dolog, ami érkezik felém, nem letargiát okoz, hanem folyamatosan erősít. Igen, tudom, hogy bármi történhet velem, a mai világban ezt nem lehet kizárni. Akár úgy, hogy kreálnak valamit ellenem. De nem ezen gondolkodom, hanem megyek előre.

Kérdezték arról a közel hat órás Partizán-interjúról is, ami közben elsírta magát, és amit melyet hiába próbált letiltatni:

Felvettem a kesztyűt, de talán pont azért vettem fel, és mentem elébe ennek, mert annak idején nem álltam ki a sajtó elé, nem tudtam méltósággal meghalni. Tudtam, hogy meg fogok halni ebben az ügyben, de legalább, ha sokan vannak ellenem, hadd emeljem fel a kezemet. [...] Így még egyszer átéltem, ami nem volt jó, de bizonyos szempontból meg olyan volt, mintha pszichológusnál lettem volna. Ki tudtam beszélni magamból, még ha tudtam is, hogy a végén meghalok. Akkor tud az ember gyógyulni, ha előtte teljesen a padlóra kerül.

Forrás: 24.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nagy szegénységi bizonyítvány azokra a győriekre, akik visszasírják.
Ahelyett hogy nyugdíjba vonulna és úgy eltünne, mint azt a Sváby interjújáig tette, a mocskos kampányba belemegy. Azt mondja, bármi történhet vele... de adjon hálát a magasságosnak (és ez lehet a fideszt megtestesítő orbánc is), hogy amikor az Audi beruházást bonyolították és qrvára meggazdagodott a nagy korrupcióban, na akkor nem történt vele semmi! Olyannyira nem, hogy a yachtos balhéja után is a lebuktatói után nyomoznak és azok fogják elvinni az ő balhéját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ennél kőostobább suttyótróger még ebben az országban is kevés van. Erre az emberre egy pohár piszkos vizet se lett volna szabad rábízni soha, nem még egy város vezetését. Egyébként csodálatosan pitiáner mocskos sztorik, nagy értetlenkedések és már-már monty pythoni képtelenségek-fogalmatlanságok vannak ebben az interjúban Borkai részéről. Valahogy olyan konzisztensen hozza a surmó figurát, hogy öröm nézni. Nem érti - és mind elhiszem neki -, miért nem okés, ha a frissen diplomázott fia CEO állást kap egy 0 árbevételű cégnél, csodálkozik rajta, hogy Marci még nem kurvázott, de még csak meg se csalta a párját soha. A felesége helyében én nem tudnám ezt a sok mocskot feldolgozni. Milyen igénytelen felesége lehet, ha elnézte neki a hölgyeket'. Az Audiban robotoló országon belüli migráns meg valamiért hálás ezeknek a funkcionális analfabéta csirkefogóknak.
twitter.com/rusznyakcs/status/1701242168591942046/photo/1
balos
Már előre látom,hogy erre a faszra 1 kottont húznak,hogy érezze a törődést!
csak úgy....
@Maccska: hülyébb kérdésed nincs? üres a fejed ,illipsi? :)
mond csak @Maccska: ,te mitöl vagy ennyire cudarúl buta?
csak úgy....
a kegyvesztett fideszes olinpikon utolsó lólengése egy izgalmas dolog lesz!
- talán majd kitálal,ha csak nem esik ki egy ablakon..
Yoda69
@Maccska: Arra nem gondolsz, hogy normalis emberek nem allnak be szart dobalni?
kakukkmadár
Nem az a baj, hogy egy erkölcsi hulla a faszi, hanem , hogy mellette köztörvényes fidesz-tolvaj. Mióta megválasztották mindennek tudatában, azóta Győr a nemzeti szégyen városa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.