A rendőrség bejelentette, hogy két embert tartóztattak le emberkereskedelem és kényszermunka megalapozott gyanúja miatt a Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Emberkereskedelem és kényszermunka – két embert tartóztattak le Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Illusztráció: Pixabay

Az áldozat, egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nő, feljelentést tett a hatóságoknál, és elmondta, hogy a páros – egy kunszentmártoni férfi és egy békéscsabai nő – kihasználta nehéz anyagi körülményeit, és prostitúcióra kényszerítette őt.

A sértettet egy szexpartnerkereső oldalra regisztrálták, ahol az ügyfeleknek 0-24 órában rendelkezésre kellett állnia. A nő szolgáltatást nyújtott több magyarországi városban, majd februárban Svájcba kényszerítették, hogy folytassa a prostitúciót.

Az áldozatot folyamatosan felügyelték, és ha nem megfelelően számolt el a prostitúcióból származó bevétellel, megfenyegették.

A rendőrség szeptember 12-én elfogta a párost, miután több bizonyítékot gyűjtött az ügyben.

A gyanúsítottakat emberkereskedelem és kényszermunka vádjával hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és letartóztatásukat kezdeményezték. Az eset további nyomozás alatt áll, és az áldozatnak segítséget nyújtanak a helyzetének rendezésében. 

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rakitics41
Milyen érdekes?A kis Moszkvának is nevezett Szolnok megyéjében a középkor uralkodik!Emberkereskedelem és prostitúcióra való törekvés bűncselekmény nyomára bukkant a rendőrség.Még majd kiderül, hogy az Orbán elleni felszabadító harc születési helye is ebben a megyében lesz.Híres megye ez a Jász Nagy-kun Szolnok megye.
SÍva
Milyen érdekes? Gondolom az elkövető "fehér" és a szegény "rejtett" volt az áldozat! Dehogy! Csak vicceltem hisz tudjuk kikre jellemző ez a fajta kultura gyakorlása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.