Amikor az MCC lett a Libri többségi tulajdonosa, azt mondták, nem változtatnak a vezetői összetételen – azóta már az elnök is MCC-s.

A Libri kommunikációs igazgatót cserél, az MCC-től érkezik az új vezető

Illusztráció: Pixabay.com

Amikor idén júniusban többségi tulajodnos lett a Librinél az MCC, még azt írták a közleményükben, hogy a vezetői összetételen nem változtatnak. Azóta az MCC főigazgatóját, Szalai Zoltánt választották meg a Libri új elnökének, néhány napja pedig – ahogy a Kreatív Online cikkéből kiderül – 14 év után bejelentette lemondását a könyvkereskedő vállalat marketing- és kommunikációs igazgatója, Sándor Gabriella.

Az MCC-ből érkezik a Libri csoport új marketing és kommunikációs igazgatója

– írja erről a lap. Ludvig Orsolya amellett, hogy a Magyar PR Szövetség elnökségi tagja, az MCC Média Iskolájának a Vállalati Kommunikáció Műhelyét vezeti, annak kialakítáaában is részt vett.

Ludvig mellett a korábban a vállalatnál már üzletfejlesztési igazgatóként dolgozó Deák András érkezik még a könyvkereskedőhöz, aki az új Digitális Fejlesztések Igazgatóságát fogja vezetni a Libri-Bookline csoport közleménye szerint.

Forrás: Kreatív Online
Fotó: Pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rakitics41
Na ennyit ér a hatalom szava!Amit megígérnek abból semmit nem tartanak be.Nem foglalják el a kultúrát, á dehogy, csak magukat engedik be oda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Tőlem fel is fordulhatnak.

1. Eddig néhanapján bementem nézelődni, megfogni, megszagolni a könyveket, már amelyiket, persze.
2. Ennek vége.
3. Az antikváriumok még nincsenek Orbánék kezében. De, ha arra is rátennék a mocskos mancsukat, akkor megrendelném külföldről azokat a példányokat, amelyek az érdeklődésemre számot tartanak.

Egy kérdés: mikor jelennek meg a kínai, avagy az orosz befektetők a könyvpiacon? Ha már itt is vannak, a kérdés tárgytalan, mert másikat teszek fel. Pl.: Olvasta-e valamelyik nagymagyar, hogyan végezte az Egri csillagok árulója?
Eladott Ország
Mathias Corvinus Collegium (MCC), az agymosó egyetem akár meg is szünhetne. Foximaxi egyetem fideszes módra. Náci, fasiszta, anarchista, maoista , terrorista nézeteket terjesztenek, oltanak be a fiatalokba toborzott lecsúszott egykori kommunistákkal, diktátorokkal ,pénzhamisitókkal, csalókkal az előadók között. Sunyi, lopakodó módban, oktatásnak és képzésnek álcázva megy a gyerekek és fiatalok agymosása a közpénzből. Kérdéses, hogy a szülők tudják -e mi folyik a foglalkozásokon, és ha tudják, akkor örömmel birkásítják a gyerekeiket?! Mindeközben Magyarországon: "A magyar egyetemi élet szereplői napi szinten kénytelenek szembesülni azzal, hogy elapadt a felsőoktatás uniós finanszírozása. Arra hivatkoznak, hogy semmi közük a magyar kormány és az EU közötti politikai vitákhoz." És ez a szellemi elitünk. A közoktatásban nincs pénz, mert Brüsszel nem ad, ellenben egy két iskola kap annyi pénzt, mint a közoktatás éves költsegvetése. Az állam/adófizetők 100 milliárdjaiból létrehozott fideszes alapítvány, melynek a működésébe az állam már nem szólhat bele?! Kedvükre szórhatják a pénzünket bármire - régen ezt úgy hívták, hogy hűtlen kezelés. Az agymosodába számolatlanul ömlik a lóvé. A képzés lényege, hogy szavazzatok a fideszre. A legnagyobb gáz ebben a fidzse foximaxiban, hogy a komcsiknál felnőtteket, meg karrieristákat képeztek "ideológiailag", ezek meg már a 10 évesekig lementek a szép lassú, de sunyi agymosásban. Az állammaffia janicsárképzője.
Nyírfa
Mátyás kardélre hányatta volna a mai vezetést, a-tól zs-ig.
justhpeter
Egyre kevesebben olvasnak és még kevesebben gondolkodnak. A legfőbb kormányzati cél kipipálva.
Nessy
@justhpeter: Ezzel még azokat is elüldözik, akik eddig áldozta könyv vásárlásra! Remélem a könyvtárakra nem teszik rá a mocskos mancsukat! Igaz, majd megszabják, mely könyveket vehetik meg!
Indexre tett könyvek lustája mikorra várható! Esetleg könyv darálás, , égetés? Ez rosszabb az ötvenes éveknél!
Igaz, ma már az interneten a kamasz is elovashatja, ami érdekli. Ott nincs fóliázás, és arrébb küldés!
Eladott Ország
Amúgy múlt heti hír, hogy Orbán Sára cége felvette a tevékenységi körébe a könyvkiadást- és kereskedelmet. Libri? Még szerencse, hogy Anikó asszony már kivénhedt, mert fialt volna még vagy 8-at és nem győznénk tartani ezt a sok ingyenélő férget, aki apuci szaros farvizén evezget a milliárdosok klubjába. Nyugi, ott vannak az unokák is. Aki szép szóra nem hajlandó eladni a cégét arról mindig kiderülnek a legnagyobb bűncselekmények. Bizonyítékot pedig nemcsak találni hanem csinálni is lehet. Meg fogják szerezni ezt is. Utána a reptér következik. Már csak ez a kettő nem az övék ebben a redvás maffiaállamban. Sylvester Stallone mondta a Kobra című filmben: "Ha úgy kell harcolni ellenük, hogy nekünk be kell tartani a törvényt, nekik meg nem, akkor vesztettünk" A leghűbb főügyész és a futni hagyott fideszesek...
uploads.disquscdn.com/images/a7b4f643363f43fd51dfcfba39e4df515f7c86da66164505cf0a12e68c9133eb.jpg?w=800&h

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.