Nem köteles többé szankciót kiszabni a hatóság környezetvédelmi szabályszegés esetén, sőt kifejezetten tilos többek között korlátozni, felfüggeszteni vagy jogellenes tevékenységtől eltiltani azokat, akik környezetvédelmi jogsértést követnek el, de szerződésben vállalják annak helyrehozását. Egy új veszélyhelyzeti kormányrendelet ugyanis lehetővé teszi, hogy szerződéskötéssel megússzák a szankciót akár a legszennyezőbb cégek is. Nehéz elvonatkoztatni attól, hogy mindez összefüggésben van az akkumulátor-iparággal kapcsolatos botrányokkal, ugyanakkor még aggasztóbb, hogy a jogszabály beleillik a környezetvédelmi intézményrendszer szisztematikus gyengítését célzó intézkedések sorába. A WWF Magyarország nem ért egyet az új jogszabállyal, határozottan kéri annak azonnali visszavonását, és tárgyalásokat szeretne a környezetvédelmi intézményrendszer megerősítéséről. A WWF Magyarország tiltakozik a környezetvédelmi intézményrendszer egyre kockázatosabb gyengítése ellen. A környezetvédelmi...

Forrás: wwf.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Elég, ha csak azt mondják, hogy ˝ne lássam az óceánt, ha még egyszer ez előfordul˝ és innentől kezdve a folyók szennyeződése automatikusan megszűnik, a levegő szinte erdei tisztaságúvá válik és az erdő mélyéről automatikusan eltűnik az odahordott szeméthegy.
Ámen.
Clavigo
Amihez ezek hozzá érnek,,,eltűnik vagy szarrá válik... Lehet tapsolni biiirkák..Ez a holdkóros putris Görény tényleg taccsra vágja ezt az országot...
csak úgy....
0rbánék abból indulnak ki,hogy a mutánsaiknak már nem árthat semmi! -hogy a többi magyarral mi lesz ,azt ök 13 éve folyamatosan leszarják!
rossz nyelvek szerint az erdélyböl magyarországra települt magyar fiatalok is már fölhúzták a nyúlcipöt és nem moszkva felé vették az irányt! :)
Nessy
Könyörgöm nyissák vissza az OPNI-t, ameddig nem késő! Visszafordíthatatlanul tönkre teszik az országot, miközben ők majd elhúzzák a csíkot jobb helyek felé a végén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.