Soltész Miklós szerint mindenkinek jó, hogy így költi el az adófizetők pénzét a kormány.

6 milliárdnyi közpénzt öntött a kormány egyházi ingatlanokba Kőszegen – „Nem kell foglalkozni” a kritikusokkal az államtitkár szerint

Soltész Miklós. Kép: MTI/Vajda János

6 milliárd forint közpénzt önt a kormány Kőszegen a város egyházi tulajdonban lévő ingatlanjainak felújításába – erről nyilatkozott csütörtökön Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára. Mint az MTI idézi, az államtitkár ezt mondta:

»Nem kell foglalkozni azokkal«, akik támadják ezeket a beruházásokat, de el kell mondani nekik, hogy az egész közösséget szolgálják.

Soltész szerint az egyházi beruházások erősítik, szépítik az adott közösséget, várost: a tervezők, a kivitelezők munkalehetőséget kapnak, az egyházaknak pedig a hitéleti és karitatív tevékenységüket tudják általuk megvalósítani.

Kőszegen a Kálvária-templom, a Szent Imre Missziósház és Verbita Központ, a Szent Vér temetőkápolna, valamint az egykori Szent Erzsébet Szegényház és kápolnájának felújítását támogatta meg az adófizetők pénzéből a kormány. Ez alkalomból ünnepi bejárást is tartottak, ahol az államtitkár mellett jelen volt Székely János, a Szombathelyi Egyházmegye püspöke, Ágh Péter, a város fideszes országgyűlési képviselője, Vámos Zoltán, Vas vármegye főispánja és Básthy Béla fideszes polgármester.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az ilyen idióta elmebetegek szerint mint Soltész Mikklós, aki a csúti gecivel és bűnszervezetével karöltve Európa koldusházává tették az országot! Vajon meddig kell még az ilyen szellemi fogyatékosokat hallgatni?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Az Iparművészeti Múzeumot mikor fejezik be?...
jáger laszló
Az eredmény még nem, igazán értékelhető,de majd kiderül a jövőben!!???Nem hiszem,hogy ettől nőni fog a vallásosok száma Kőszegen!!
csal ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
ORBÁN VIKTOR A TIKTOKON HIRDETI A SZTÁRBAN SZTÁR LESZEKET
www.youtube.com/watch?v=Zn9YqzhWcHg
ezt érdemes megnézni!
Clavigo
Ez a Soltész ( vagY kijafaszom ez ... by Dojcs Tompi ).. ,,hasonló típus ,,mint Szajjjer Dzsozi . Tud ez a csàvó ,,ereszen mászni ,vazelines kézzel- lábbal,,bevajazott segglyukkal ?
Nessy
Aztán ettől több lesz a hívő?? Nem a konténer osztályokat kellene sport, egyház, határon túliak támogatása helyett megszüntetni, drága álomtitkár NERtárs??
Nyírfa
A szemünk előtt - és passzív támogatásunkkal - zajlik az a folyamat, amely a történelem során életre hívta a forradalmakat. Ebben az évszázadban , itthon, még nem volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.