Az Orbán-kormány ötszörös áron adhatja el az átlagfogyasztás feletti gázt ahhoz képest, mint amennyiért megveszi – közölte Molnár Csaba, a DK EP-képviselője.

Orbán kaszált a legnagyobbat a rezsiemelésen? Dörgedelmes üzenetet kapott a miniszterelnök
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Mint írja, ez azt jelenti, hogy az egyik legdurvább kormányzati megszorítást valójában semmi nem indokolta, csak az, hogy Orbán Viktor a családok rezsikiadásain akart extraprofitot keresni.

A Demokratikus Koalíció azt követeli az Orbán-kormánytól, hogy adja vissza a családoknak a hétszeres rezsiemelésen keresett extraprofitot! Szociáldemokrataként gyomorforgatónak tartjuk, hogy a milliárdos elitet kiszolgáló kormány extraprofitot keres a magyarok gázszámláin, és egy 5 ezer forintos gázszámlából valójában 4 ezer forint a haszon, amit a kormány tesz zsebre.

Ez tisztességtelen, igazságtalan és az ellentéte annak, mint amit az államnak csinálnia kellene egy ilyen helyzetben. Ahhoz, hogy a minden nap gürcölő milliókat és az életüket már tisztességesen végigdolgozott nyugdíjasokat ne lopja meg a saját kormányuk, kormányváltás és szociáldemokrata kormányzás kell.

A közlemény szerint a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után.

"Mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, magánkórházak és magániskolák helyett erős állami egészségügyet és oktatást, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk, ahol nem ver át minket a saját kormányunk a rezsiszámlával" – írja Molnár Csaba.

Forrás: OS-MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Undorító cinikus mocskos pofája van a dagadt zsirdisznónak! Felemeltem a villamosenergia árát! Benyelték! Felemeltem a földgáz árát! Ezt is benyelték! Most felemelem az ivóvíz árát! Ha ezt is lenyelik, fizetőssé teszem a levegőt is! Ő meg továbbra is röhög rajtunk.
twitter.com/csorike1520/status/1683012752095281152/photo/1
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pultosjocó
fonni kéne a kötelet, nem háborogni...
csak úgy....
0rbánék mást sem csinálnak,mint módszeresen átbaxxák és meglopják a magyarokat!
izéke
@csak úgy...: megtehetik? Meg. Erre van igény,hat meg is kapják. Szombaton Nidda,barátnőm esküvője kesz. Nem jársz arra?
Eladott Ország
Undorító cinikus mocskos pofája van a dagadt zsirdisznónak! Felemeltem a villamosenergia árát! Benyelték! Felemeltem a földgáz árát! Ezt is benyelték! Most felemelem az ivóvíz árát! Ha ezt is lenyelik, fizetőssé teszem a levegőt is! Ő meg továbbra is röhög rajtunk.
twitter.com/csorike1520/status/1683012752095281152/photo/1
csak úgy....
@izéke: merre arra? az én koromban már nem divat a vadvendégeskedés. ;)
rakitics41
Hát nem röhejes ország ez a Magyarország?Az a pali beszél nekünk a multik pofátlan jövedelméről aki a magyaroknak az átlag feletti gáz árát ötszörös áron adja?Micsoda számítási mód az ha egy ember hasra ütéssel , exhasibusz állapíthat meg egy árat,Jogállamban ezt így szokás?Mindenki csak kis mértékű hasznot tehet zsebre aki vállalkozik, kereskedik ,szolgátat, de Orbán Viktor és az állam az kivétel!Ők annyit kérhetnek az állami szolgáltatásért amennyi az eszükbe jut!Ha megkérdezné valaki hogy miért kell ötszörös árat fizetni a meghatározott fogyasztás felett, akkor valószínű azt a választ kapná, hogy"Csak", vagy azt hogy amikor ezt megállapítottam ez a szám jutott az eszembe!Igazán szép jogi megoldás ez!Büszke lehet az elnök úr a jogi tudására.
csak úgy....
@sgl: nem ö a hülye,inkább azok akik ezt beveszik neki!
Eladott Ország
@rakitics41: Csak úgy: Rakitic papíron 2024. június 30-ig marad Sevillában, a jelenlegi fizetése bruttó hat és fél millió euró
gina
Várt valaki mást egy retkes román cigánytól??? ennyit tud ez a szemét patkány !!!
izéke
@csak úgy...: hát Niddában,van frissen készült zöld diólikőröm ;)
csak úgy....
@izéke: bolond kend sógor? :) akkor megyek!
csak úgy....
@Maccska: ha valóban ötezret bukik ezen a kormányotok, akkor vagy ök, vagy te lehetsz nagyon hülye! :)
csak úgy....
@Maccska: te se a tözsdével se maggadal nem vagy tisztában ,tehát te is hazudsz!
koszpeko
@Maccska: Ti fidkányok nagyon szerettek hazudni.
Nagyon szerettek hülyének lennni.
Erre itt vagy te élő példa
Aki gázzal fút az is csökkentett áron kapja a gáz köbméterét, vagy a hétszeres áron?
Szerencsétlen hülye agyhalott.
vacsi
Hát, ez az üzenet valóban dörgedelmes...
csak úgy....
@vacsi: legalább vetted az adást,vagy megint a fidesz vibrátorral szöszmötöltél?
jáger laszló
Ov + ígérte ,hogy +védi a magyar embereket!!
Nem lesz fizetős a levegő amíg ő a ME!!
csak ennyi
barátilag
J,L.
percsi
@rakitics41: "Ha megkérdezné valaki hogy miért kell ötszörös árat fizetni a meghatározott fogyasztás felett, akkor valószínű azt a választ kapná, hogy"Csak", vagy azt hogy amikor ezt megállapítottam ez a szám jutott az eszembe!Igazán szép jogi megoldás ez!Büszke lehet az elnök úr a jogi tudására."

Szerintem azt mondaná:
A baloldal elvenné az emberektől ezt a "világon egyedülálló" rezsicsökkentést.
A Soros, Gyurcsány és Brüsszel ...
ómió
Na, majd Molnár efftárs meghazudja nekünk!
rakitics41
@sgl: Ez is nagy baj, hogy az ellenzék úgy néz ki hogy csak azért van, mert a hatalmasok levők úgy döntöttek, hogy ebben az országban ellenzéknek , egy gyenge ellenzéknek lenni kell.De ennél sokkal nagyobb baj az ,hogy a hatalmon levők nem azt csinálják amit a megalakulásuk idején vagy most mondanak.Kommunikációval vezetik félre az embereket, az emberek meg mint akik kómában vannak száj tátva hallgatják az együgyűbbnél együgyűbb Orbán szövegét.Közben meg majdnem minden gazdasági mutatóban az EU legutolsó országa lettünk lettünk.Azt is figyelembe kellene venni, hogy akik már több mint 10 éve nincsenek hatalmon, és a a FIDESZ olyan intézkedéseket hozott amely anyagilag is tönkre tette az ellenzéki pártokat , ott az ellenzék nagyon nehezen csinálhatna valami olyat amelyet az ország lakossága érzékelhetne.
Tunes1106
Isten hozott benneteket barmok ,eddig azzal takaróztatok hogy drágábban vesszük a gázt az oroszoktól! Minden hülye elhitte de senki sem tudott hivatalos árat prezentálni. Mondtam èn hogy szarèr hugyèrt kapjuk meg támogatáèrt , hogy kolostor malac fent tudja tartani a hatalmát. Ezekből a lehúzásokból van mèg pènze a fityusznak. Mi fizetjük a tetves kormányát, èbresztő birkák!!!
percsi
@sgl: Én még mindig bízom abban, hogy a DK a háttérben dolgozik az ügyön. Nem civakodnak, mint az óvodás gyerekek, és igazuk van. Nem adják ki a lapjaikat, néma csend, ez a nagy baja a fidnek, idegességükben egyre gusztustalanabbak, nem tudnak semmire felkészülni, tele van a gatya, ezért Gyurcsányoznak. Egy remény rebeg a szemük előtt, idegeneknek eladni az országot.
Tudjuk mit műveltek 2006-ban, aljas módon kicsinálták, lenullázták Gyurcsányt. Hazudtak, kitalált történetekkel vádolták, azért nem került bíróság elé az ügy.
A fid. tüntetés miatt zárkába zárja, bíróság elé viszi, bünteti a gyerekeket. Gyurcsányt, a nagy hazaáruló bűnözőt miért nem juttatták börtönbe? Mert megbuktak volna.
Gyurcsány egymaga mit tudott volna kezdeni ennyi sunyi ellen, párttársai is elárulták.
Felállt, új párt, és évek kellettek, hogy megerősödjön. DK jelenleg a legerősebb ellenzék, ők képesek a kormány megalakulásra, a létszám, szakemberek meg vannak.
Karigeri és márkizaj is áruló, a fid.malmára hajtották a vizet.
A nagyobb szégyen a magyar emberek, mert hagyják magukat kifosztani Ha lenne egy kis eszük és bátorságuk, akkor az ellenzéknek is könnyebb lenne. De már egyre többen jajveszékelnek, nincs kenyér az asztalon, kellett várni míg legatyásodnak, ahelyett, hogy már 10 évvel ezelőtt felálltak volna a fotelből. Nézegetik a tv-ben, Neten, hogy pár ember kivonul az utcára, és várják a csodát, hátha megoldják 5-6 millió baját-búját.
A fid. a médián keresztül intézkedik, ezért nem vezetik be a kábelt a falvakba, csak a fidtv-t tudják fogni, ott meg megy rendesen a hazugság. Tönkretették a munkát adó kisvállalkozásokat, azért, hogy a vidéki emberek a fidkrumplira, köz-alkalmimunkára szoruljanak. De már nem sokáig, mert egyre kevesebb a pénz, nem tudják kifizetni az elkényeztetett embereiket, nem tudják osztogatni a krumplit. Plakátra már nem telik, lassan szórólapot sem tudnak nyomatni.
Nem szidom az ellenzéket, mert ha a buta emberek olvassák, nem fognak rájuk szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.