Megérkezett Pekingbe Orbán Viktor miniszterelnök.

Fotók: szeretettel fogadták Orbán Viktort Kínában

A kormányfő részt vesz az Övezet és út fórum harmadik csúcstalálkozóján, valamint hivatalos tárgyalásokat folytat Kína vezetőivel.

Fotók: szeretettel fogadták Orbán Viktort Kínában

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Van ám vastag bőr egyesek pofáján. Gyurcsányoznak a Npest-Belgrád vasút 750 milliárdos hitelének(megtérülési idő 959 év), a Fudan egyetem és 14 milliárd közvagyonnal/közpénzzel kitömött alapitványa, a természeti környezetet teljesen tönkre tevő kinai akkugyárak, az ide telepitett kinai nagybank - közpénzen kapott telket, székházat árnyékában, és bizonyára van még amiről nem is tudunk.
Komolyan ennyire gyengusok vagytok? És, ami még "üt"- igen Gyurcsány is járt Kinában, de arra nem vetemedett, hogy megkoszorúzza a népi kommunista hős emlékművét, azon a téren , amelyen 1989-ben fiatalok ezreit taposta el tankokkal a kinai kommunista párt . Az egy az út program kinai hegemóniai törekvés- amelynek immár Európában a trójai falova orbán és csapata. Nem véletlen, hogy Meloni olasz miniszterelnök kiszállt a buliból. ( Olaszország szerződése 2024 tavaszán jár le a kinaiakkal- és bejelentették, hogy nem hosszabbitják meg.)
Orbán 2014-ben a győzelme után (köszi vona gábor, és többi - majd én győzök egyedül !!! szarházi), a belső körnek kijelentette, hogy az euro-atlanti kapcsolatokat felcseréli az eurázsiaival: kina, oroszország.
Gratulálok szarháziak, itt Európa közepén- 33 évvel a "rendszerváltás után", vissza a kalasnyikovok árnyékába, és előre az észak-koreai úton, megspékelve az új fasizmussal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Ezek után sem várható közös magyar-kínai katonai hadgyakorlat!!
Nem szabad illúziókban reménykedni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
surdilloFUJT
Ingyen adjuk,tartsák meg,ott is kell egy bohóc!!!
human
- Szia. Diktátol éldekel? Kici, ócó.
balos
@Őrnagy: szarnagy!Az Amerika baja,de az agybajotok már az ország jövőjét is feléli!Remélem,hogy még időben kidob a gyereked a tizedikről,hogy tanulj meg repülni is!A sötét erő segítségével!
balos
Remélem,hogy valamelyik megszállt terület partizánja eltalálja 1 számszar-íjjal a köpcös kikapcsoló gombját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.