Az egyik szereplőnek nem csak Jákob Zoltán az esete. 

Politizálás A Nagy Ő-ben: Adél Orbán Balázsért is rajong
Kép: TV2

Mint ismert, hétfőn startolt el a TV2-n A Nagy Ő legújabb évada. A műsorban most az ország 39. leggazdagabb emberének szívéért zajlik a küzdelem. Jákob Zoltán elég partinak számít, hiszen az 55 éves üzletember vagyona közel 50 milliárd forintra rúg, ő ugyanis a Crystal Nails nevű szépségipari vállalat tulajdonosa – írja az index.hu.

Nem lehet tehát véletlen, hogy elég sokan jelentkeztek a műsorba, például a 47 éves Adél, aki az első adásban rögtön esküvői ruhában jelenik meg.

Az egyébként fodrászként dolgozó hölgy, mint kiderült, Jákob Zoltán mellett még valami iránt érdeklődést mutat: ez pedig a politika. A harmadik részben ugyanis gyengélkedésre hivatkozva nem vett részt egy, a versenyzők között megrendezésre kerülő kispályás focibajnokságon, helyette inkább a műsornak helyet biztosító Turai Kastélyban ejtőzött. Itt egy könyvet is olvasott, nem is akármit:

a miniszterelnök politikai igazgatójának, Orbán Balázsnak dolgozatát vette a kezébe, ami nem számít egy könnyű olvasmánynak.

Forrás: index.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem irigylem azokat, akiknek ezt a szennycsatornát kell nézniük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Elsőnek ki is esett, a bevonulása sem volt semmi mennyasszonyi ruhába érkezett.
Eladott Ország
Erről az a vicc jut eszembe, amikor egy ronda nő megy be a boltba 2 gyerekkel. A biztonsági őr megmondja neki, hogy de szép ikrek, mire a nő, nem látja, hogy nem ikrek? Mire a nő, nem látja, hogy nem ikrek? Erre az őr válaszol, hát látni láttam, csak nem akartam elhinni, hogy magát valaki 2x is megdugta.
Qqberci
Ha lemegy a bányába, feljön a szén...
NKF
Nem lehetne már levenni ezt botoxs picsát mellőzni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.