Déri Tibor, a IV. kerület polgármestere „minden létező önkormányzati eszközt” bevet, hogy megakadályozza a neonáci bulit.

Neonácik buliznának újpesten, de hiába – Emberükre találtak a polgármesterben

Kép: Déri Tibor / Facebook

Szélsőjobboldali szélsőségesek egy újabb nemzetközi találkozót, ezúttal egy kétestés koncertet szerveztek Budapestre, a november második hétvégéjére tervezett esemény rendezői között pedig betiltott neonáci szervezetek is feltűnnek – írta meg csütörtökön a 444.hu. Pénteken a neonácik által kiszemelt városrész, Újpest polgármestere, a DK-s Déri Tibor ezt írta közösségi oldalán:

A helyszín üzemeltetőjének világossá tettem: a városunkban senki nem adhat teret ilyen rendezvénynek.

Déri határozottan leszögezte, „minden létező önkormányzati eszközt” bevet, hogy megakadályozza a neonáci bulit. Mint írja, beszélt Hajdú Károly József rendőr ezredessel, a kerületi rendőrkapitánnyal:

Abban maradtunk, hogy közösen teszünk meg mindent annak érdekében, hogy a nácik ne csak Újpestet, de az egész várost messzire elkerüljék!

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Péter2: 13.02: És, akik mégis maradnak, azok lehetnek partizánok is! Erdő már van---hacsak ki nem vágják lombkoronasétánynak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pági
@KisTehen: náci rendezvényt tiltson is be. Civilizált országban ezt teszik.
Namely
"Szélsőjobboldali szélsőségesek"
oh, talán próbáljuk meg ennél jobban:
"Szélsőjobboldali szélsőségesek szélsőséges szélső szélen"
így már sokkal szebb.

Kíváncsi lennék, hogy:
1. Szólásszabadsággal mi van? Ja, az csak a kiválasztottakra érvényes. :) értjük
2. Ez a Dobrev Klán-tag vajon mennyire volt érzékeny, amikor az antifa randalírozott? Ja, megint ugyanaz: a kiválasztottakra érvényes a gyülekezési jog is.

Akkor mi a különbség a "demokrata haladóbalos libsi"-k és Hitler között?

Hogy nem voltak kortársak. Ha ez a Dobrev Klán-tag akkor élt volna, azonnal be is lépett volna az SS-be.
Nessy
@Shikari: Pedig a Hamasz virágcsokorral, és ajándékokkal megrakott drónokat küldött váratlanul Izraelnek. Ja, a civileket nem bántják! Nem túszul sem ejtik, csak "túlélő túrára" viszik. Hogy közben párat megkínoznak, megölnek? Az a program része. Csak tudnám, miért ismerős valahonnan egy kicsit a sztori?
Nessy
@Shikari: Én a jelen helyzetről írtam. Ha elkezdjük, hogy ki, mikor kiket gyilkolt, akkor bizony egyetlen állam sem lehet büszke.
Péter2
@KisTehen: Már hogyne volna szükségünk ilyen polgármestere , még mindig jobb ha ők intézkednek mint a lakosok , a helyzet szülte a múltkori naci tömörülésen nem egy tiltott jelkép volt látható embereken , zászlót égettek a rendőrök , meg csak nézetek ki a fejükből , na , hogy ez még egyszer ne történhessen meg , a polgármester él a joggal , hogy betiltja a kerületében az ilyen abnormalitást !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.