Ahogy arról beszámoltunk, a DM beszállva az "adj egy órát az életedből", azaz Iványi Gábor egyházának támogatása kampányába belengetve, hogy most nyíló üzlete ez idő alatt teljesülő eladásának értékét átutalja az egyháznak. Azt is megírtuk, hogy egy nappal az akció előtt visszatáncoltak. A vevők begyébe került üzletlánc közösségi oldalát ellepték a felháborodott kommentek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jók akartak lenni, de ez kis hazánkban ma nem ajánlott, ha Orbán döntésével szembe megy! Sajnálom is őket egy kicsit. Hiszen mindenki más hallgatott, és lapított!
Úgy mellékesen a kegyen egyházak, akik csak tartják a markukat közpénzért, önkormányzati ingyen ingatlanokért elmehet a pokolba, talán Lucifer megérti a farizeusokat.. Egyik sem áll melléjük. Nem egyházként, hanem emberként! Pedi még Júdás is ember volt egykoron.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.