Nem először parkolt fel a járdára kedvenc péksége előtt Kern András, akit úgy látszik, nem izgatnak a közlekedési szabályok.

Kern András orrára koppint a kerületi polgármester, nem lesz több pofátlan parkolása a színésznek
Fotó: Facebook/Kern András hivatalos oldala

A művész viselkedése a III. kerületi polgármesternek sem tetszik. Őrsi Gergely Facebook-oldalán közölte, mit talált ki a Kern-jelenség ellen:

„Rendkívül sok megkeresés érkezett az ismert művész legújabb körúti 'parkolása' ügyében. Nem tervezünk parkolóhelyet építeni a pékség elé a járdára. Az ottani terület továbbra is a gyalogosközlekedést szolgálja. A virágláda kihelyezése helyett úgy döntöttünk, a pékség előtti területet is magába foglaló téren komplexebb zöldítést végzünk, így ott új zöldterület jöhet létre úgy, hogy arányaiban csökken a mostani beton- és kőburkolat. Ezzel kapcsolatban november elején közösségi egyeztetésre hívjuk az ott élőket”

– írta Őrsi Gergely, majd így folytatta:

„Célunk, hogy az ő véleményüket figyelembe véve, tegyük komfortosabbá és biztonságosabbá a gyalogosközlekedést a téren. Így egyszerű parkolásgátló virágos láda helyett parkszerűbbé alakíthatjuk a díszkút környezetét. A parkolással kapcsolatban csak megismételni tudom a véleményem. A szabályok mindenkire vonatkoznak, és a hírességektől, közszereplőktől elvárható a példamutatás”

– olvasható a polgármester bejegyzésében.

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Ilyen oldalazások ,kerülőutak ha már a rendőrség ( itt) nem teszi a dolgát...
jáger laszló
1 komolyabb büntetés csak észre térítené a notórius tilosban parkolót azt hiszem!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Nem kellene ezzel ennyit foglalkozni ! Mindenkinek elment az esze? Tilosban parkol, lényegében semmi sem indokolja ...Mi kell még? Verekedni nem fog, nem olyan ...
Csak Norisz és senki más
@Toller Béla: Korrekt! Csak tudod ez az a csont, amin lehet sokáig rágódni - leköti a birkák (nem csak Fidesz) figyelmét! Elolvastam a FACEBOOK hozzászólásokat, s nem kicsit lepődtem meg, amikor a miért nem veszik el a jogosítványát c. PANELDUMA került elő... Háááát, ha ehhez pestinek kell lenni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.