Videóban jelentette be Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom elnöke, hogy pártja önállóan indul a jövő évi európai parlamenti választásokon.

A Fidesz-kormánynak is vannak igen jó ötletei – hízelgett Orbánnak az ellenzéki pártvezér

Vajon ki suttog a fülébe? Forrás: Youtube

A Gattyán György pornómilliárdos által pénzelt, fideszes proxy-párt elnöke elég zavarosan érvelte le, miért is jó nekünk a Fidesz – az Index pedig azonnal szemlézte is.

Huszár Viktor szerint Megoldás Mozgalom azért jött létre, mert az elmúlt évtizedekben hiába kaptak bizalmat a politikusok, „a legtöbb magyar politikus nem volt méltó erre a bizalomra”.

A Megoldás Mozgalom ezért kimondja azt, amit a legtöbben politikai pártként nem mernek kimondani, mégpedig azt, hogy a Fidesz-kormánynak is vannak igen jó és működőképes ötletei

– bizonygatta Huszár.

Aztán bedobta a HIHTETLEN, VÁRATLAN bejelentést: a Megoldás Mozgalom önállóan kíván indulni a 2024-es EP-választásokon.

A Megoldás Mozgalom önállóan kíván indulni az európai parlamenti választásokon, és mindenki, aki hisz abban, hogy Magyarország egy európai ország, és hogy az is maradjon és az Európai Unió tagjaként tudjon egy közösségben együtt létezni, és mindenki, aki hisz a modern technológiai alapú gondolkodásban, a digitalizációban, és abban, hogy miként és hogyan lehet Magyarországnak több pénze, azoknak kíván egy alternatívát nyújtani ez a mozgalom

– mondta a pártelnök.

Forrás: Index
Fotó: Youtube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Úgy szaporodnak a minipártok, mint eső után a bolondgomba! Oszd meg, és uralkodj!
Nessy
@sgl: Töredék szavazataikkal támogatják a fideszt!, osztják meg az ellenzéket. Hogy mennyiért, milyen státuszért, azt fedje jótékony homály!
namihami
""Divide et semper!""
Mégegy Orbánék által pénzelt és futtatott ""ellenzéki párt"" ! Keül, amibe kerül, de ha csak néhányszáz vokst el tud vinni, már megérte! Mindez, hab a tortán, még mellé--a közösből!
izéke
Ezeknek mennyi a tarifája ha a kétfarkúaknak ötmilliót akartak adni?
Juhász István
Az utcában, ahol lakom, állitólag él egy pasi, aki nem alapitott még pártot. Egyenlőre még GONDOLKODIK a dolgon. Azt hallottam, a hét végére nyilatkozni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.