Több Momentum politikus vérvörös festékkel öntötte le a Miniszterelnöki hivatal előtt felállított kordonokat október 23-án.

Ömlött a vérvörös festék a kordonokra Orbán munkahelyén

Paint it red! Forrás: Momentum Mozgalom

A párt közleménye szerint azért tették, mert Orbán Viktor újra elárulta és szembeköpte 1956 hőseinek emlékét – idézi a 24.hu.

A Momentum szerint

a miniszterelnök szembeköpte azzal, hogy október 23-a előtt pár nappal Putyinnal mosolyog és fotózkodik, azzal a Vlagyimir Putyinnal, aki beleíratta az orosz tankönyvekbe, hogy ‘56 fasiszta forradalom volt, és akinek a parancsára az orosz katonák újra kárpátaljai magyar katonákat ölnek.

Az akció után a rendőrök igazoltatták a képviselőket. A Momentum egyébként az utóbbi időben rendszeresen tartott kordonbontást a Karmelitánál, épp ezen a héten volt a tizedik ilyen alkalom.

Forrás: 24.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A Momentum a legtökösebb alakulat, a többi csak langyos pocsolya...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Becstelen zsiros cigány, elhúzts a csikot vidékre, ez a Putyinhoz dörgölözö patkány többet is érdemel., megalázta 56 emlékét, mocskos egy emberi szemét, van pofája beszédet mondani, semmit nem szégyel ez az aljas disznó..el kell takaritani mielöbb még több kárt tesz az országnak,
csak úgy....
@simmering73: sárga igazolványa már van a @Maccska: nak!
izéke
@vacsi: 11.21 csak festéket? A sósavad már elfogyott? Esetleg a karóbahúzás is eszedbe juthatna,vagy a keresztrefeszítés...
izéke
@KisTehen: minek azt leönteni mikor le van szarva???
ómió
Legalább a saját tetvesvörös bolsi színüket adták, amivel 56-ot is eltiporták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.