Több Momentum politikus vérvörös festékkel öntötte le a Miniszterelnöki hivatal előtt felállított kordonokat október 23-án.

Ömlött a vérvörös festék a kordonokra Orbán munkahelyén

Paint it red! Forrás: Momentum Mozgalom

A párt közleménye szerint azért tették, mert Orbán Viktor újra elárulta és szembeköpte 1956 hőseinek emlékét – idézi a 24.hu.

A Momentum szerint

a miniszterelnök szembeköpte azzal, hogy október 23-a előtt pár nappal Putyinnal mosolyog és fotózkodik, azzal a Vlagyimir Putyinnal, aki beleíratta az orosz tankönyvekbe, hogy ‘56 fasiszta forradalom volt, és akinek a parancsára az orosz katonák újra kárpátaljai magyar katonákat ölnek.

Az akció után a rendőrök igazoltatták a képviselőket. A Momentum egyébként az utóbbi időben rendszeresen tartott kordonbontást a Karmelitánál, épp ezen a héten volt a tizedik ilyen alkalom.

Forrás: 24.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A Momentum a legtökösebb alakulat, a többi csak langyos pocsolya...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A Momentum a legtökösebb alakulat, a többi csak langyos pocsolya...
rakitics41
Legalább ez a párt látványos módon fejezte ki nem tetszését, hogy a magyar kormányfő otóber 23.-a előtti napokban is együtt jelenik meg az 56-os forradalmat vérbefojtó szovjetek utódjainál amikor ők a történelem könyvükben a forradalmárokat náci , fasiszta utódoknak nevezik, noha mi őket hősként tiszteljük.Sőt törvényt is hoztunk arra, hogy aki a magyarok hivatalos álláspontját , azt hogy a forradalom volt 56-ban és hősök harcoltak a függetlenségünkért és szabadságunkért megkérdőjelezi, az bűncselekményt követ el.Orbán ezt figyelmen kívül hagyó Putyinnal képes bájologni,külügyminisztere előtt hajlongani, és kezet rázni velük.Erre az elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan magatartásra Orbán háza előtt valahogy fel kellett hívni a figyelmet!
Csizmás Kond
...mongyuk az is érdekes hogy ha egy csikket eldobsz az utcán mekkora büntetést kapsz és az ilyen dolgokért sunyít a hatalom...ugyanis es nem vélemény nyilvánítás hanem kozvagyonrongálás...
csak úgy....
@Csizmás Kond: néha koncentrálhatnál kicsit a közvagyonlopásra...,vagy téged az nem is zavar!?
Nessy
@Csizmás Kond: Tévedni méltóztatol! Eg járdára felírt szövegért a kár többszörösét kellett pl. a Kétfarkúaknak is befizetni! Nem tudom mi kerül nekünk többe . A "közvagyon" rongálása, vagy lenyúlása, kiárusítása.
jáger laszló
Ez nem rongálás,csak performansz
Ugyanis vízoldható a festék!
csak ennyi
barátilag
J.L.
vacsi
Én ezeket elkapnám, és leönteném olyan piros festékkel, hogy nem lehetne lemosni... Ezek tönkreteszik a környezetet!
Csizmás Kond
@Nessy: Ez attól függ hogy mit lehet bizonyítani...:)..mert pl ezt lehet ...amúgy olyan emberekre bízni valamit, akik ilyen gyerekes csínyek miatt mittudommennyi pénzt dobnak el, amit ugye hasznos dolgokra is lehetne költeni, hát nagyon meggondolatlannak kell lenni...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..koncentráljon aki tolvaj...
csak úgy....
@Csizmás Kond: te ökör, egy pitschányi kis faluban milliárdokért stadiont építeni, közvetlen a miniszterelnök háza mellett,az nem pénzkidobás?
csak úgy....
@Csizmás Kond: te egy ritka buta emberutánzat!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...látom te koncentrálsz...
jancsipapa
@rakitics41:MI jut eszembe ? " ...Kiengedtem két üveg szódáját ,meg jól seggbe rúgtam a lovát ..."
gina
Becstelen zsiros cigány, elhúzts a csikot vidékre, ez a Putyinhoz dörgölözö patkány többet is érdemel., megalázta 56 emlékét, mocskos egy emberi szemét, van pofája beszédet mondani, semmit nem szégyel ez az aljas disznó..el kell takaritani mielöbb még több kárt tesz az országnak,
csak úgy....
@simmering73: sárga igazolványa már van a @Maccska: nak!
izéke
@vacsi: 11.21 csak festéket? A sósavad már elfogyott? Esetleg a karóbahúzás is eszedbe juthatna,vagy a keresztrefeszítés...
izéke
@KisTehen: minek azt leönteni mikor le van szarva???
ómió
Legalább a saját tetvesvörös bolsi színüket adták, amivel 56-ot is eltiporták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.