A Momentum EP-listavezetője kemény hangú publicisztikával üzent hadat a DK-nak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 12:41
Ok.Ez mit bizonyít?Van egy politikus aki minden pártnál megfordult és mindegyik szar volt-szerinte.
Viszont a kerék-bárczy ha már ilyen jól lát mindent és ennyit tud akkor miért nem hoz létre egy kis pártocskát.Visszavonult a politikától és onnan osztja az észt.Mielőtt gyúcsányista lennék szerinted,tájákoztatlak teljesen elvagyok keseredve ettől az ellenzéki felhozataltól,mert itt orbán ilyen ellenzéki,krohanások miatt(egy pár szavazat reményében)még a maradékot is tönkreteszik.szóval jelenleg itt állok és csak kettő biztos dolog van.Megyek minden alkalommal szavazni,akire biztos nem az a fidesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"...egy Gyurcsány Ferenc-idézet DK-sként, hogy ne toljuk túl ezt az antikorrupciós biciklit – szó szerint nem így hangzott el –, mert mi is rámehetünk."
www.szabadeuropa.hu/a/a-ner-legfobb-celja-nem-az-hogy-kormanyozzon-hanem-hogy-egy-bunszervezetet-tartson-fenn-kerek-barczy-szabolcs-ex-politikus/31871838.html
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 12:41
Ok.Ez mit bizonyít?Van egy politikus aki minden pártnál megfordult és mindegyik szar volt-szerinte.
Viszont a kerék-bárczy ha már ilyen jól lát mindent és ennyit tud akkor miért nem hoz létre egy kis pártocskát.Visszavonult a politikától és onnan osztja az észt.Mielőtt gyúcsányista lennék szerinted,tájákoztatlak teljesen elvagyok keseredve ettől az ellenzéki felhozataltól,mert itt orbán ilyen ellenzéki,krohanások miatt(egy pár szavazat reményében)még a maradékot is tönkreteszik.szóval jelenleg itt állok és csak kettő biztos dolog van.Megyek minden alkalommal szavazni,akire biztos nem az a fidesz.
Peller Anikó
Hadat üzent a DK-nak?

Affene a kurvaanyádat, hát így akarsz te kormányt buktatni? A makizé is így kezdte, aztán lett belőle egy nagy nulla. Csak a fidesz pótkerekek üzennek hadat a dékának a fene a beledet ócska Annácska. Tessék azonnal bocsánatot kérni, mert hülye vagy és mostantól összefogni -de teljesen- a kormányváltó erőkkel.

Vagy pont nem ez a cél ??
dr. prédikátor
meg az anyád picsája!!! TI VAGYTOK A KORMÁNYVÁLLTÁS LEGNAGYOBB ELLENSÉGEI!!!miattatok van még mindíg hatalnon a cigány lókupec és csürhéje!!!
CsipkeRózsa
Az önkormányzati választásoknak már nincs nagy jelentősége, már minden az állam irányítása alatt történik. Ami még nem, azt majd módosítja Orbán, a saját szájíze szerint.
kereső
Tények nélkül Anna? Akkor Te vagy a hazug, és aljas módon számitó- ami ugyebár a fideSS privilégiuma volt eddig.

Hááááááááááááát 'sic!! , igy nehéz lesz bármit is elérni. Tudod Anna, az óvodások ott a homokozóban jobban csinálják. Mert azt is hozzáteszik...be-be-be.
lusta
Annácska megalapozta a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk következő 4 évét. Nagyon jól gyurcsányozott egyet, de a konkrétumokról valahogy elfeledkezett. A makizajos ügyet is sikeresen megoldotta. Az ellenzéki összefogás a lengyel választási eredmények fényében másképp néz ki, ha kormányváltásról beszélünk. Szegény Annácska igen messzire került a valóságtól.
Béla333
Nem üzent hadat, ez csak az újságíró szenzációhajhász címválasztása.
Egyébként meg abban igaza van Donáthnak, hogy Gyurcsány és a pártja valamint a szavazói hasonló stílusú politizálást csinálnak, mint amilyent a maffiapárt. (Most nem a köztörvényes bűncselekményekre gondoltam, mert abban a maffiapárt verhetetlen!) Abban is igaza van, hogy az ellenzéki oldalon a DK gátja a hiteles politizálásnak.
Hányan és hányszor mondták, írták már, hogy a mai magyar politikából 2 embert (Gyurcsány-Orbán) ki lehetne szedni, megoldódna sok probléma.
kereső
@Béla333: Minden tényközlés nélkül! ???,,,Na, de Béla...Miben gátolja DK a momentumot, az mszp-t, az lmp-t, a pm-et ...etc, hogy "hitelesen" politizáljanak? Mégis is mi a fenét csinál Gyurcsány a létezésén kivül, ami ezt akadályozza? Tényleg, GYF csak a hibás, mert a momentum nem tud embereket megszólitani? Hiszen jobboldali konzervativ liberális párt- azoknak a hitehagyott fideszeseknek ideális pártválasztás - ezek szerint csak az lenne. Na de miért nem? Gyurcsány miatt- aki soha a büdös életben nem hirdetett jobboldali politikát, és mérsékelten liberális ?? Vagy a jobboldali zöld LMP??
Tényleg elgondolkodtató, hogy a saját kudarcaiknak is okát GYF-ben látják, és nem abban a politikai stilusban amit vsinálnak. A momentum kim ondottan a városi fiatal értelmiséget kivánta és kivánja megszólitani-

Na, de ne is menjünk ebbe bele- olyan messze állnak a magyar ellenzék pártjai attól, hogy egy közös cél érdekében megpróbaljanak egy tartós együttműködést, mint ide lacháza. A lengyelek meg tudták csinálni, mert volt egy közös cél, amelynek érdekében együtt dolgoztak- pedig bizonyára ott sem" szeretik" egymást, de a párt érdekeken felül tudtak emelkedni az ország érdekében. Itt nem. Na, ezért van velük tele a hócipőm.
Béla333
@kereső: 18.06
Rájöttem már, hogy teljesen felesleges vitába bonyolódni veled is, meg más DK-s szimpatizánssal, ugyanis ha Gyurcsányt vagy a DK-t bármiféle kritika éri, azonnal jön az anyázás. Pedig nem ártana elgondolkodni azon, amit Donáth is mondott.
Gyurcsány uralni akarja az ellenzéki térfelet, ez nyilván nem tetszik a többieknek. Mert ha együttműködést szeretné, akkor nem csábítana el politikusokat másoktó és nem csinálna saját árnyékkormányt, hanem keresné az együttműködést a többiekkel. De ő csak azt akarja, hogy egy esetleges együttműködési egyeztetésen minél erősebb legyen a saját pozíciója.
Ami persze normális esetben nem gond, de itt ugye közös együttműködésre lenne szükség, nem egymás leoltására, leamortizálására.
Ezzel be is fejezem, nem akarok én már vitát, csak jelzem, hogy az ellenzéki térfél DK általi leuralása biztos bukás a választásokon.
CsipkeRózsa
@KisTehen: Örülök, hogy ráismertér rokonodra.
kereső
@Béla333: Ott bukik a dolog, hogy nem akar uralni senkit. Felépitett a semmiből- negativ nullából egy pártot, sok-sok munkát és pénzt!! a sajáz pénzét pumpálva belé. És dolgozik- ő is meg a pártja is, nem rinyál.Talán ott kellene kezdeni momentumnak is Donáth Annával az élen, meg a többi pártnak /pártocskának is, hogy mi az a + amit a DK ad a többi párthoz képest, hogy nekik van 20%-os biztos pártválasztó szavazójuk- nekik meg 5, vagy még kevesebb. Mi az amit nem csinálnak jól, ha a kimondottan baloldali , mérsékelten liberális gyurcsány nem is "utazik" a jobb oldali szavazókra.
Hiszen szoc.dem programot hirdetett- és el kell olvasni, mert igy igaz- na, de mit hirdetett meg a momentum a lózungjain kivül? És ha egy kicsit is figyelsz, akkor kiderül, hogy sem a DK, sem GYF, sem a többi dk-ás nem foglakozik a többi párttal- még a kis szurka.piszkát is szó nélkül hagyják.
Lehet Gyurcsányt birálni, de megirtam már- ha valaki ezt csak azért teszi , mert ettől reméli az ellenzéki oldalon a további megosztottságot, és mérgesiti a helyzettet mindenféle konkrétum és tény nélkül- az azért, megbocsáss , de ővatosan fogalmazva is nem fer!. Mégis mit akar egy jobb oldali erőteljesen konzervativ liberális párt a dk. szavazóitól- akik éppen azért a dl szavazói, mert baloldaliak. Vagy az fáj Annának, hogy a "tiszta" mszp-t ott hagyták gyF kedvéért? Megsúgom- nem mist hagyták ott, hanem 2010-ben, amikor úgy el hussant az msztól 1.1 millió szavazó, hogy csak no.
Lehet itt mindenki szép, meg okos- csak gyurcsány túnjön már el, mert akkor itt lesz a kánaán. Szerintem meg tévedtek- mert a dk szavazóiból nem lesz momentumos, mszp-s, MZP-s meg legkevésébé. Akkor?? Miről is beszélünk??
Aszongya Anna- a kérdésre, "hogyan fog ezek után leülni egyeztetni Gyurcsánnyal?- Ő sehogy, mert azt az emberei teszik majd".
Na, itt hagyom abba, mert semmi értelme Gyurcsány fóbiásoknak elmondani, hogy a fú züld, az ég meg kék- egymásra vagyunk utalva, a dk meg megkerülhetetlen. Ennyi(ke).
CsipkeRózsa
@KisTehen: Te vagy a tehén a neved szerint is, miért tagadod meg a rokonaidat?!
kereső
@Béla333: Még annyit, figyelem az eseményeket- eddig csak a Momentum, és az mszp az a két párt, akik jelölteket jelentett be az önkormányzati választásra. A többi párt nem- miközben azt szajkózza Anna, és Ágnes , hogy "összefogás" kell, mert egyedül nem megy. Na, akkor itt a nagy kérdés- kik azok akik kész tények elé állitják a többieket, és ki fog zsarolni-és kiket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.