A dokumentumok szerint az Orbán család abban látja az új bulit, hogy a jelenleg kőbányaként üzemelő területre bontási hulladékot szállít, ami tele van mérgező anyagokkal.

Itt az Orbán család új biznisze: mérgező hulladékkal szórják tele a korábbi kőbányát, tiltakoznak a helyiek

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Az Orbán család legújabb, legális milliárdjait már nem a kőbányából tervezi megszerezni, hanem abból, hogy a bánya helyét építési törmelékkel töltse fel. Abban is hatalmas pénz van, főleg, amióta a MOL lenyúlta a teljes hulladékbizniszt. Ehhez már meg is kapta az úgynevezett környezetvédelmi hatóság engedélyét, amely szerint egyáltalán nem aggályos a terv. Két civil szervezet viszont, a helyi lakosok jelzése alapján bíróságon támadta meg a határozatot. Az ugyanis szerintük az nem ad kellő biztosítékot arra, hogy a két legnagyobb környezeti kockázat (az esetleg szilikátokat, azbesztet is tartalmazó por és a karsztrétegen át a vízbázisba szivárgó toxikus anyagok) elkerülhetők lesznek

- írja közösségi oldalán Hadházy Ákos.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hegyi Zerge
Gratulálok az Orbán családnak lassan mindenféleképp megmérgezik az országot, kezdve a gyülölködéssel, aztán a természetrombolással , az akkumulátorgyárakkal, a veszélyeshulladékkal. remélem a fagyi egyszercsak visszanyal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@Maccska: a bontás és az építkezés bizony zajjal jár. Vagy lehet nyomtatni az épületet is.
rakitics41
Szerintem akik nem ismerik hogy az építmények bontásának a szabályait, hogy az építési bontott anyagokat azok besorolása lapján kellé elbontani elszállítani és megfelelően a kijelőlt tároló helyken lerakni, azoknak a véleménye természetesen egyszerű és azt gondolják hogy csak akadékoskodás a kommentelés.De akinek a család tagja már tartósan és súlyosan megbetegedett az építési anyagok nem szakszerű bontási anyagainak a szállításakor és tárolás során , és ne tán mérgezésbe bele is halt, azok erősen tiltakoznak az ellen, hogy ezt a műveletet leegyszerűsítve véleményezzék , és úgy gondolják hogy a bontási anyagok tárolása egy igen egyszerű dolog, mert építési bontási anyag mindig volt és lesz és azt csak úgy egyszerűen el kell ásni, és kész!Ezek z emberek tudják hogy az bontási építési törmelék elhelyezése ha nem szakszerűen történik az egy örök veszély forrás lehet, és ezért az erre vonatkozó szabályokat mindig be kell tartani.Még ekkor is jelenthet veszélyt az ilyen tároló.
Ezodabasz
@Shikari: Kotródj féreg! Oda ahonnan jöttél! Jaa és buzikuss!
Ezodabasz
@Shikari: Mit csinálsz, hánysz?: "kilîkünk". Aludjál köcsög!
Lepényleső
"Cigánymunka,bűnözéssel összefonódva"- adta volna hírül egykor a krónika?
Mára az egyik ki nem mondható,- bár botlik bele minden halandó,
a másik pedig már csak illúzió,- ne tudjon róla csak az ott lakó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.