Az úgynevezett „piaci ár” köbméterenként 767 forint, de számítások szerint ennek hatodáért is megkaphatja a gázt a kormány. December 31-ig vizsgálják felül a lakossággal fizettetet árakat.

Gulyás Gergely végre beismerte: ez az igazság a gáz áráról

Kormányinfó. Kép: MTI/Koszticsák Szilárd 

A gáz „piaci ára” köbméterenként 767 forint, csakhogy számítások szerint augusztusban például 128 forintért érkezett Magyarországra az orosz gáz köbmétere – számol be az RTL Híradó. A Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely pedig meg is erősítette ezt a Híradónak:

A kormány jelenleg olcsóbban veszi a gázt, mint amennyi az úgynevezett „piaci ár”.

A miniszter Híradónk kérdésére azt is elmondta: decemberig biztosan nem változtatnak a rezsicsökkentett mennyiség felett fogyasztott gáz lakossági árán. Mint a Kormányinfón elhangzott, december 31-ig vizsgálják felül az árakat.

Forrás: RTL Híradó

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Most fizesd a magas árat, aztán majd valamikor a jövőben (ha a számok azt mutatják!) esetleg módosítanak rajta egy picit. De semmi esetre sem annyit, amennyi reális lenne.
De addig a hülyemagyar maffiahívőket meg hülyíteni kell a rezsicsökkentéssel. (Lásd még: ne azt higgyék el, amit látnak, amit fizetnek hónapról hónapra, hanem amit az Arrogáns Tóni féle minisztérium az agyukba táplált!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Rezsicsökkentés, b+. Egy forint bevételről sem mond le soha ez az átkozott rendszer. És az emberek ennek tapsikolnak? Erre kellene egy kékplakátkampány. Plusz egy alternatív veszteség számláló, ami megmutatja, hogy mennyivel fizettünk többet a gázért a szükségesnél. És ezek a brüsszeli szankciókkal riogatjak az embereket? Száradjon rájuk a bőtr. Qrva drágán finanszírozzuk az oroszok háborúját. A különbözetből lesz a jacht, kastély, birtok, hatvanmilliárd puszta, svájci bankszámlák. Ne mi nyerjük a legtöbbet, nem a f@szt nem. Ha nem jön az EU pénze, akkor "lesöprik" János bá padlását, a hülyéje meg tapsol hozzá. Veszprémben zúg a vastaps ! A különbség a "hatvanpuszta" kockázati magántöke tartalék alapban gyûlik Matyarország’ szuvenír ! A nagyi provident kölcsönt vesz fel a gázszámlára és a műanyag eltört protkójára.
Az emberek simán benyelték. Nem látom őket a karmelitánál, csak a Momentumos kerítésfestőket. Akkor meg mért ne? A foglalkozás körében, rendkívül nagy értékre, üzletszerűen elkövetett kifosztás nevű "vád" simán megállna egy normális bíróságon a pohosgeci és bűntársai ellen, bünszervezetben.
Eladott Ország
Az a baj, hogy a piacinál magasabb energiaár különbözetet nem az energiahatékonyságunk növelésére fordítják ,hanem saját zsebük tömésére, illetve a szavazó birkák és a nyugdíjasok agymosásra. Már csak az a kérdésem a nagyon okos fejenagyhoz, hogy a covid alatt és előtt (éveken keresztül) az olcsó gázárból felgyülemlett 3000 milliárdot hová tették?! 2020 nyarán 10-20 Ft/köbméter volt az ár, és 120-140-ért számlázták. Így már a sztrítfájterszuperhős’ tudott (száj)karatézni és óccóbbá’ tette a doktorhiperszuperemperorminiszterúr. Akkor miből adna az MVM a Fradinak vagy a többi rászoruló NER-esnek? Az Orbán-klánnak valamibű pótolnia kell a kiesett EU apanázst. Megoldották okosba.
uploads.disquscdn.com/images/ebbc6944921ff61dfd30e0055a7b83d75f5c0ec3cfa9d9dffbf2e709f947a25f.png?w=800&h=499
namihami
Valahogy pótolni kell az Unio-s pénzeket! Ez IS egy módja...
rakitics41
A nyilván való beismerése nem egy nagy atrakció!Nem csak beismerésre van szükség hanem a gázárának korrigálására is, de ez már Gulyásnak nem állt módjában kivitelezni!
Peller Anikó
Rezsicsökkentés magyar módra. Sziszi fuszi.
Lepényleső
Ez az az eset,amikor hazug ember zavarában igazmondásra vetemedett,a tárgyban;
miként lehet egy országot kirabolni miközben a rabló adományozással hitegetett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.