Ez nem az első alkalom, hogy a Mol kreatív és szokatlan megoldásokkal próbálja kezelni az épülettel kapcsolatos problémákat.

Beázott a Mol-felhőkarcoló: felfújható gyerekmedence lett a megoldás (megint)

A MOL Campus irodaház Budapesten, a Lágymányosi-öböl északi partján, a Kopaszi-gátnál, előtérben a Rákóczi híd részlete.Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

A Telex megírta, hogy a Mol Campus új felhőkarcolójában felfújható gyerekmedencékbe gyűjtik az esővízet. A szokatlan megoldást egy olvasói fotó alapján fedezték fel, amely az épület homlokzatán megjelenő medencéket mutatja. Az épület azért alkalmazza ezt az eszközt, hogy kezelje az esőzések okozta vízszivárgást.

Korábban a Campus homlokzatát az olajipar szimbólumával, Kazimir Malevics "Fekete négyzetének" fólia-parafrázisával takarták el, hogy eltakarják az utcáról látható, éppen vizelő férfiakat. 

A cég hozzátette, hogy az épületek kezdeti időszakában, különösen azoknál, amelyek elemes homlokzattal és bonyolult geometriájú üvegfelületekkel rendelkeznek, előfordulhatnak problémák.

A Mol már dolgozik a kivitelezővel együttműködve a probléma megoldásán, és az jelenlegi medence-megoldás csak átmeneti jellegű.

Egyéb észrevételek szerint a medencék már májusban is jelen voltak az épületben, így a hiba nem a pénteki esőzés miatt jelent meg. Az épület az állami megbízásokkal gazdagon ellátott Market Zrt.-hez köthető kivitelező miatt kerülhetett ilyen helyzetbe.

Forrás: Telex

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@Shikari: Ki adta a szádba?A német öseid vagy a török aga mihajlovics?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: tibim baxod,neked romlott az állapotod!
balos
@Shikari: megmondóm,de akkor jelentsd,hogy meddig hatoltál a putyin seggébe?Persze ez vicc volt hiszen a geci erre nem adott engedélyt,mikor az övét fényezed!
Clavigo
@Shikari: Nyugi van,buckalakó...csitora. Örülj annak,,hogy befogadtunk,,mikor ideszekereztél Konstanca- külsőről,,te agyatlan.
balos
@Shikari: 7éve elhunyt az enyém,mert az ilyen gecik miatt átlte a soát!Szóval köcsög apafaszát szopó élj az ereszen a szájerrel nemi életet!Azért jár a pont!Meg érezd a törődést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.