Ez nem az első alkalom, hogy a Mol kreatív és szokatlan megoldásokkal próbálja kezelni az épülettel kapcsolatos problémákat.

Beázott a Mol-felhőkarcoló: felfújható gyerekmedence lett a megoldás (megint)

A MOL Campus irodaház Budapesten, a Lágymányosi-öböl északi partján, a Kopaszi-gátnál, előtérben a Rákóczi híd részlete.Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

A Telex megírta, hogy a Mol Campus új felhőkarcolójában felfújható gyerekmedencékbe gyűjtik az esővízet. A szokatlan megoldást egy olvasói fotó alapján fedezték fel, amely az épület homlokzatán megjelenő medencéket mutatja. Az épület azért alkalmazza ezt az eszközt, hogy kezelje az esőzések okozta vízszivárgást.

Korábban a Campus homlokzatát az olajipar szimbólumával, Kazimir Malevics "Fekete négyzetének" fólia-parafrázisával takarták el, hogy eltakarják az utcáról látható, éppen vizelő férfiakat. 

A cég hozzátette, hogy az épületek kezdeti időszakában, különösen azoknál, amelyek elemes homlokzattal és bonyolult geometriájú üvegfelületekkel rendelkeznek, előfordulhatnak problémák.

A Mol már dolgozik a kivitelezővel együttműködve a probléma megoldásán, és az jelenlegi medence-megoldás csak átmeneti jellegű.

Egyéb észrevételek szerint a medencék már májusban is jelen voltak az épületben, így a hiba nem a pénteki esőzés miatt jelent meg. Az épület az állami megbízásokkal gazdagon ellátott Market Zrt.-hez köthető kivitelező miatt kerülhetett ilyen helyzetbe.

Forrás: Telex

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@Shikari: Ki adta a szádba?A német öseid vagy a török aga mihajlovics?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Ezzel a lendülettel palackozhatnak ivóvíznek is.
Qqberci
Ezért érdemes volt odarakni azt a förmedvényt...
izéke
Pedig igazán lehetne olaj az a víz,ha már mol...
vacsi
Lehet ott strandot nyitni... Hülyék!
balos
@Shikari: Ki adta a szádba?A német öseid vagy a török aga mihajlovics?
jáger laszló
1 esős vasárnap délután
Kovács Erzsi
csak ennyi
barátilag
J,L,
namihami
Ez nem a beázás miatt van, hanem egy szociális juttatás a MOL női dolgozóinak! A Hernádi (neje) megmondta a Vezérnek, hogy a legjobb a hajmosás után a női dolgozók haját esővízzel (lágyabb víz) kiöblíteni! Ezt kapják prémium gyanánt!
Clavigo
@Shikari: Ezért kár volt lelépned Romániából,,Bugsy .Buta vagy ,mint a rosseb..( meg bunkó is vagy,oláh )
csak úgy....
@Shikari: tibim baxod, romlott az állapotod!
Nessy
@Shikari: Európa legősibb nemzete??? Ezt megtetszett beszélni az avarokkal, rómaiakkal, gótokkal is? Mi ezer éve "jöttünk" Európába. az ázsiai sztyeppéről. Aztán itt egy kicsi "kalandoztunk", mielőtt végleg letelepedtünk.
Bár ez még nem jogcím arra, hogy sok pénzért trehány munkát végeznek egyes vállalkozások.
csak úgy....
@Shikari: tibim baxod,neked romlott az állapotod!
balos
@Shikari: megmondóm,de akkor jelentsd,hogy meddig hatoltál a putyin seggébe?Persze ez vicc volt hiszen a geci erre nem adott engedélyt,mikor az övét fényezed!
Clavigo
@Shikari: Nyugi van,buckalakó...csitora. Örülj annak,,hogy befogadtunk,,mikor ideszekereztél Konstanca- külsőről,,te agyatlan.
balos
@Shikari: 7éve elhunyt az enyém,mert az ilyen gecik miatt átlte a soát!Szóval köcsög apafaszát szopó élj az ereszen a szájerrel nemi életet!Azért jár a pont!Meg érezd a törődést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.