Ujhelyi István meglepő fordulatot lengetett be: hamarosan megnyitja Brüsszel a pénzcsapot. De ennek komoly ára van.

Ujhelyi: ez lesz akkor, ha az Orbán-kormány átvágja az EU-t – Megnyílhat a pénzcsap, de nem adják ingyen

Fotó: Facebook/dr.ujhelyi.istvan

Fordulat jöhet a visszatartott uniós források ügyében – állítja Ujhelyi István, aki szerint 13 milliárd eurónyi összeg szabadulhat fel Magyarország számára. Az Európai Bizottság viszont óvatosabb: továbbra is vizsgálják, hogy teljesültek-e a kifizetés feltételei. Róna Péter szerint a megállapodást az Orbán-Putyin találkozó is visszavetheti. 

Az EP-képviselő – brüsszeli kapcsolataira hivatkozva – azt állítja, hogy az Európai Bizottság a következő hetekben zöld utat ad az igazságügyi reformnak. Ezzel nagyjából 13 milliárd euró válik elérhetővé Magyarország számára. Azt is hozzátette, hogy közel van a jogállamisági mechanizmus megszüntetése, amely újabb 6 milliárd eurót oldhat fel

- számol be az ATV.

"Ez nem azt jelenti, hogy Orbán menlevelet kap az elmúlt 13 év dúlása után, és megkapja egy csomagban a pénzt. Ez azt jelenti, hogy elkezdhetik költeni a forrásokat a kormányzat részéről, de a számlákat benyújtva minden egyes alkalommal bizonyítaniuk kell, hogy működik a független magyar igazságszolgáltatás" – fogalmazott.

Ha bármiben utólag olyan érzete van az Európai Uniónak, hogy átvágta őket az Orbán-kormány, akkor Brüsszel nem fizet

- hangsúlyozta a Klubrádióban Ujhelyi István.

Forrás: Atv.hu, Klubrádió

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
„Kérek 1 kiló fejhúst!” — Hofi Géza Nincs. Hát akkor, 1,5 kiló pörköltnek valót! Nincs. Hát akkor, 1 kiló pacalt! Nincs. Hát akkor, 40 deka sonkát! Nincs. Hát akkor, 2 kiló oldalast! Nincs. Hát akkor, 1 kiló lábszárt! Nincs. Főnök kiszól a raktárból: Józsi! Ki az aki ennyire válogat?
fidesz program: folytatjuk. Nekünk Magyarország vagyona az első. A strómam, a consigliere, a keresztapa, és a kötvénymogul
uploads.disquscdn.com/images/f9c498a023b1ea2f4ee5cc191af68f584355ec5ee45180446276bc9abb92c2df.jpg?w=800&h=814
Honan ismered fel az igazi fideszest?...
uploads.disquscdn.com/images/257ee16c7de531ee53830d4ceea9ef084106cad285296f0b066d388e891cb36e.jpg?w=800&h=534
fidesz-fizesd!
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fs0.gifyu.com%2Fimages%2Fcfdbe50eb8db845b20f936b894752eb8931fd7ac5f5bce2ffaab17796111c393.gifw600h400.gif&key=OKpdxWvEURiGuLC8gIqQAg&w=800&h=400
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
nekem terveim vannak, amihez kell az a pénz amit eddig átirányitottam a befektetőkhöz(azért, hogy obsitosnak termeljenek jövedelmet vele- hisze az az ő pénze), ezért vissza a babaruhát. Igaz, hogy az az obsitos pénze-de mert obsitosnak majd valamikor lesz rá szüksége, ezért nem is eredeti rendeltetési helyére irányitom vissza a jövedelmet, hanem felhasználom saját, egyéb céljaimra- veszek belőle részvényeket/ráfizetéssel., az állampapir pénzkiadásokat megspórolom- és nyerek kapsából 1500 milliárdot, miután szét tépem az adóspapirjaimat, a "kockázatos" értékpapirokat meg megtartom- nekem kamatozzanak, ne hülye obsitosnak, amiért hallgatott rám, és nem gondolkodott a saját érdekében előre.
Nem is folytatom- a nagy kérdés ezek után az, hogy tényleg- ki lopott , meg kit??, miután az állam nem szaporitja azt a jövedelmet, amit rábiz obsitos- sőt, az évek multával annak csökken az értéke- mivel én elqúrtam valamit , de nagyon- igy ebből a rám bizott jövedelemből egyre kisebb hányadot vagyok képes obsitosnak visszaadni, ő meg egyre kevesebb árut tud megvásárolni belőle.

Ha, valaki nincs azzal tisztában, hogy a járulékként befizett jövedelme , az továbbra is az övé, a magántulajdona- azzal könnyedén el lehet hitetni minden hazugságot, be lehet csapni, félre lehet vezetni. Mert ajárulék, amit rábizol az államra- egyrészt azért, hogy most a jelen időszakban , amikor szükséged van rá- szolgáltatást kap ennek fejében.Amikor meg majd öreg és munkaképtelen leszel, akkor az átengedett megtakaritásodat adja vissza az állam. Az a jövedelem amit járulék cimén befizetsz- a te megtakaritásod, az sohasem lesz /lehetne az államé- kénye-.kedvére.
kereső
Azért még egy dolog- a manyupoknál pontosan meg volt határozva, hogy mennyit fordithatnak a magánszemélyek hozzájuk irányitott jövedelméből a fenntartás múködésre- de ezt tudjuk-e az államnál, mint befizetés kezeőlél? Hiszen ott is vannak ilyen kiadások- a nyugdijigazgatóságok munkatársai, az ezen intézmények külön székházai- néhol helyen még szökőkút is szolgálja az ott dolgozók jó közérzetét, ezek mind mind a járulék befizetéseket terhelik- azaz megy minden a nyugdijkasszából Mer, hogy az állam sem dolgozik ingyé...
ómió
Ne hazudozz, Újhülye efftárs! Már eddig is "túltoltad"!
kereső
@Őrnagy: Nem fogod a lényeget obsitos, de nem probléma- ja, nem nyolc százalék volt, hanem az utolsó évben ment fel 4% maximumra. És az állam??? mennyit költ el a te pénzedből, azért, hogy majd valamikor kapj egy kis alamizsnát?, ha arra is futja majd egyáltalán. Gondolkozz egy picit- ha, az állam nem biztositja a saját pénzem értékállóságát, sőt gyarapodását- akkor miért is bizzam rá?Felelőtlen a jövőt felélő állam az amely igy gondolkodik az állampolgárairól, és felelőtlenül gazdálkodik??? a pénzükkel.
human
Az alkoholista is mindig megígéri a párjának, hogy többet nem iszik. És szokták is tartani a szavukat egy hétig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.