15 évet kapott ezért.

Nem mentették fel a férfit, aki folyamatosan erőszakolta a nevelt lányát 5 és 16 éves kora között – De nem kapott túl sokatMTI/Czeglédi Zsolt

Jogerősen 15 év fegyházra ítélte a Fővárosi Ítélőtábla azt a többgyermekes férfi, aki ötéves korától 16 éves koráig erőszakoskodott a nevelt lányával – tudta meg a 24.hu. Az értesültek szerint a férfi Romániából költözött ide, majd 2004-ben élettársi kapcsolatra lépett a kisgyermekeivel és rokonaival XVII. kerületben élő nővel.

A vádirat szerint rendszeresen bántotta az asszonyt a gyerekeket, és a háziállatokat is. 

Az élettársi kapcsolatból egy közös gyermek is született. A családfő egy idő után munkanélkülivé vált és otthon tartózkodott. Még hat éves sem volt a nevelt lánya, amikor 2005 tavaszán a férfi erőszakoskodni kezdett vele.

A vádlott szexuális kapcsolatot létesített a hat évet még be nem töltött nevelt lányával, amelyet éveken keresztül a gyermekre gyakorolt nyomással, alkalmanként büntetéssel fenyegetve fenntartott a deviáns vágyai kiélésére. A vádlott ezen időszak alatt a gyermekek jelenlétében többször nézett felnőtt filmeket és végzett önkielégítést is

– fogalmaz a vádirat.

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség tájékoztatása szerint az asszony 2014-ben szakított az élettársával, és a szülei dömsödi házába költözött. A férfi tagadta a bűnösségét és azt állította, hogy összeesküvés áldozata lett. Az elkövető 11 év fegyházat kapott elsőfokon folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, folytatólagosan elkövetett szexuális kényszerítés, illetve szexuális visszaélés bűntette, továbbá 3 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt, de a védőjével együtt felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. Az ügyészség ellenben súlyosabb büntetés kiszabásáért fellebbezett.

A táblabíróság egyetértett a Fellebbviteli Főügyészség indítványával és 15 év fegyházra felemelte az elkövető büntetését.

Forrás: 24.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Horizont: 09.36: ANYA?!?! Még a szó is elkerüli az ilyen nőt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Sikari,maccska,őrmekkmester,durbincs stb,melyikőtök volt az a drága román ember?
SÍva
Ha én lettem volna az áldozatok anyja az a féreg már nem élne!
Sakk Matt
A börtönben sokkal hosszabbnak érzi majd a féreg.
lampa laz
@Horizont: Ilyen esetekben az anya felelősségét is sokkal szigorúbban kellene büntetni. Börtönnel, mindegy hány gyereke van, ne ez legyen a menedéke ezeknek a rohadtaknak, mert ez nem anya, az ilyenre nem szabad gyereknevelést bízni.
Ugyan olyan mocskos állat mint az elkövető.
ittott
remélem a börtönben jó HATÁSSAL lesznek rá
namihami
@Horizont: 09.36: ANYA?!?! Még a szó is elkerüli az ilyen nőt!
Csak Norisz és senki más
@Horizont: Anyunak kellet volna 15 év, a nevelőfaternak 22.
surdilloFUJT
@Csak Norisz és senki más: ...nem 22,hanem 25,és a szerszámát levágni,a kezébe adni,és addig ütni amig meleg!Az ilyen rühes ,szőröstalpú bocskoros nyustyuval nem szabad kesztyüs kézzel bánni!!!
durbinsc
A FAXXXXXÁT még nem vágták le???

Mert az lenne a legelső teendő, utána pedig a böri... fax nélkül !
jesz
a kislány vajon hogy éri meg a felnőtt kort? ...mit érezhet majd, ha jön az első udvarló?...aki nem érti a lány elutasítását...
izéke
sehol egy fideszpárti megszólaló... talán mert támogatják a hazájuk fia tetteit...?
NKF
Nem mentették fel? Hülye fasz firkász! Ki kellene tüntetni? Kivégezni és kész!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.