Nem lesz urológiai fekvőbetegosztály november 6-ától, hétfőtől a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben, de a változás nem jelenti az urológiai ellátás teljes megszűnését az intézményben – közölte a kórház orvosigazgatója pénteken az MTI-vel.

Elfogytak az orvosok, megszűnik az urológiai fekvőbetegosztály a szolnoki Hetényi Géza kórházban
Fotó: Hetényi Kórház

Kudrjavcev Anatolij tájékoztatása szerint az urológiai fekvőbetegosztály azért szűnik meg hétfőtől, mert az osztályon dolgozó orvosok közül többen távoznak családi okok, illetve nyugdíjazás miatt.

Kiemelte: a szakrendeléseket továbbra is minden munkanapon biztosítják a szakrendelőben és a régi kórházi ambulancián. Emellett egynapos sebészeti műtétekre is lehetőség lesz, csakúgy, mint eddig. A korszerű technikai feltételek mellett eddig is el lehetett végezni a beavatkozások egy részét ilyen keretek között – tette hozzá.

A közleményben azt írta: az urológiai fekvőbetegeket a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ által kijelölt kórházakban, a Hetényi Géza kórház esetében várhatóan a budapesti és debreceni klinikán látják majd el.

A kórház vezetősége az elmúlt időszakban komoly erőfeszítéseket tett a távozó orvosok pótlására, és a továbbiakban is keresik a lehetőséget, hogy újra biztosíthassák a fekvőbeteg-ellátást az urológiai panaszokkal érkező betegeknek – tudatta az orvosigazgató.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Értem én, hogy ez gond, de a túrórudi áfája, 7 teljes százalékkal csökkent!!!
Tessék örülni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
Értem én, hogy ez gond, de a túrórudi áfája, 7 teljes százalékkal csökkent!!!
Tessék örülni!
csak úgy....
@KisTehen: te egy kibaxottu buta és bugris tehenke, apád az állítólagos örnagy lesem tagadhatna! a ti családotok genetikailag kettyós ?
izéke
Már megint ezek a betegek! Pedig ha nem lennének mekkorát hasítana a magyar egészségügy,,,mint a máv és az utasok...
ittott
@KisTehen: te ezek szerint nő vagy. fingod nincs mit jelent a férfiaknak az urológus. hülye TEHÉN. BAROM más NÉVEN
rakitics41
Új meghatározás van divatban.Az orvos mint fogyó eszköz!
jesz
a nőknél sem vicc az urológiai panasz, de egy pasinak?...ha már operálni kell a prosztatáját, az szar ügy...magánkórházban egy vagyon.
lusta
Megint megy a rinyálás, pedig az urológiai osztállyal semmi gond. Ugyanis hála a föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmánynunknak, több milliárd forintért sikerült felújítani és a legkorszerűbb eszközökkel ellátni a most újranyitott urológiai osztályt valmelyik erdélyi kórházban.
justhpeter
Csak egy kicsit kell már várni lesz urológiai osztály a kórházban, amikor majd valamelyik NER-tróger privatizálja.
jáger laszló
Hová tűntek a doktorok!!!??
Csak nem átszivárogtak a magánszférába??
Érdeklődve kérdezem
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sztyepospista
Kiváncsian várom, hogy " pintér " tábornok- belúgy, oktatásügy, és egészségügy miniszter szerint van- e gond az ellátásban ? Merthogy eddig nem volt GOND, EGY SZÁL SEM. Sorra zárnak be a kórházak osztályai, de lehet, hogy ő erről NEM TUD SEMMIT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.