Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea szombat délelőtt a szegedi repülőtéren kiszállt egy fekete helikopterből – vette észre a Telex olvasója szombaton.

Helikopterrel utazhatott Szegedre Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea  

A lap szerint az OE-XWY lajstromjelű, osztrák tulajdonban lévő bérgépet két sötétített üvegű Mercedes, egy kisbusz és egy szedán várta.

Mészáros utolsóként szállt be a kisbuszba, nem mehettem közel, mert a testőrei körbevették a helikoptert

– írta az olvasó.

Néhány, a helyszínen tartózkodó külföldi vendég azt nyilatkozta, hogy négy embert láttak a Merdecesbe beszállni, két férfit és két nőt. Egyikük megerősítette, hogy Várkonyi Andreát látta.

A lap kereste a Mészáros Csoportot, hogy a cég tulajdonosa járt-e a szegedi reptéren, és ha igen, akkor magán- vagy üzleti célú utazás volt-e, valamint tényleg tavasszal is helikopterrel érkezett-e Szegedre, még nem válaszoltak.

Forrás: Telex

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Egy maffia pénztárnok csak nem fog autóval elmenni cca 150 km-t. Mehetett volna Gripennel is, de nem akart.
Mert ő egy szerény ember...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Maccska: ma, 05:45 Te maccskajancsi! Mészáros hogyan gazdagott meg ennyire??? Gázszerelésből? Ne röhögtesd már ki magad!
Ezodabasz
@Philip Marlowe: november 4., 22:21 Te is egy barom idióta vagy a sok közül...nincs 10-15 szerencsére. Több néven szarakodtok itt egy páran ész nélkül (vagy pénzért). Az értelemesek többen vannak. Tetszik vagy nem, ez van!
Ezodabasz
@Maccska: Ki nem szarná le szerinted a mészarost, ha munkából gazdagodott volna meg? Jaaa szerinted nincs itt semmi látnivaló...Teljesen egyértelmű, hogy nem munkából gazdagodott meg. Az 0rbán rezsim törvényesítette a lopást! Így már legális a közbeszerzések, közpénzek saját célú felhasználása. Szerinted ez a butaképű ért valamihez amiért fizetne neki egy értelmes ember? Nem hinném...Jó hawerja a viktorkának.
Te ekkora ökör vagy? Ki a fasznak van ideje és pénze bárkit is feljelentgetni??? Hadházy Ákos megtette már számtalanszor, de valahogy lesöprik az asztalról! Vajon miért? Kinek a kezében van a rendőrség, a bíróság, és a legfőbb ügyész???
Hmmm??? Csak nem a fideSS-maffia és az 0rrbán rezsim kezében van már minden?
Ezodabasz
@Maccska: Mutyizásból gazdagodnak te nem látsz a szemedtől? Miért kell valakiknek több mint ami szükséges? Miért kell valakiknek több lakás(ház) mint amiben lakik? Rengeteg üres lakás van és sok magyar ember bokorban erdőben lakik!!! Senkit sem zavarna ha nem hajléktalanokat és éhezőket gyártanának. Az élni és élni hagyni elv már nem működik?
Milyen embertelen társadalmi rendszer ez? ...Egyre nagyobb a szakadék a "helikopteresek" és az elnyomott népük között (akiktől a közpénz származik)!
Ezodabasz
@Maccska: Lapítasz mint szar a fűben te köcsög!
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Kurwa okos lehetsz ha csak idefosol valami szart, de válaszolni már nem tudsz! Vettem a fáradtságot és leírtam amit gondolok! Te egy kibaszott válaszra sem vagy képes? Védd meg a mundér "becsületét" ne csak uggass aztán kussolj mint szar a fűben! Te egy idióta vagy, és többnyire az ilyenek tartják magukat okosnak! :)))) Röhejes, de inkább szánalmas...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.