A dollárbaloldalt csak a hatalom megszerzése érdekli és ezért bármit képes megtenni – reagált a Demokratikus Koalíció sajtótájékoztatójára az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a Fidesz.

Fidesz: "Gyurcsányék" félre akarják vezetni a magyar embereket
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az a dollárbaloldal követel most európai béreket, amelynek éppen az árnyékpénzügyminisztere nem rég még a minimálbéremelés ellen érvelt, és támadta a kormány reálbérnövelési terveit

- tartalmazza a közlemény.

Mint írták: "Gyurcsányék" most is egyértelműen bizonyítják, hogy a fizetésemelés ellen vannak, és félre akarják vezetni a magyar embereket csak azért, hogy hatalomra kerüljenek. A "gyurcsányi politika" azonban egyszer már megmutatta az igazi oldalát, és tudjuk, hogy azóta sem változtak semmit.

A Fidesz-KDNP viszont teljes mértékben támogatja Magyarország kormányát, hogy mindig, minden körülmények között meg kell védeni a magyar embereket, és a magyar emberek munkahelyeit még ilyen nehéz gazdasági helyzetben, háborús időkben is

- fogalmazott közleményében a nagyobbik kormánypárt.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rakitics41
Az lehet hogy Gyurcsányék félre akarják vezetni a magyarokat, de az hogy a FIDESZ és legfőképpen Orbán Viktor félrevezeti őket az biztos és ez nagy különbség!A baj az, hogy az utóbbi 30 évben nem volt olyan vezető politikus valamely okból ne vezette volna az ország lakosságát, és ennek áldozatai vagyunk.Már csak az a kérdés hogy melyik politikus vezessen bennünket az orrunknál fogva?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rakitics41
Az lehet hogy Gyurcsányék félre akarják vezetni a magyarokat, de az hogy a FIDESZ és legfőképpen Orbán Viktor félrevezeti őket az biztos és ez nagy különbség!A baj az, hogy az utóbbi 30 évben nem volt olyan vezető politikus valamely okból ne vezette volna az ország lakosságát, és ennek áldozatai vagyunk.Már csak az a kérdés hogy melyik politikus vezessen bennünket az orrunknál fogva?
Eladott Ország
Továbbra is hazug, velejéig rohadt, aljas és pofátlan vagy kolostorgeci, de ne szarj be börtönben végzed gyalázatos pályafutásodat! Életfogytig, vagyonelkobzás mellett!
Eladott Ország
A kép önmagáért beszél...
assets.4cdn.hu/kraken/6ltHvVV1bxOv9lFvs.jpeg
Orbán: Mamikám! Van halottja a temetőben? – Nincs! De hozzád fiam szívesen kimennék...!
twitter.com/janos_hary/status/1709855857448530225/photo/1
SÍva
Ők csak akarták? Nektek sikerült is!
jáger laszló
Hát ez a fidex ismét bekeményített
Minden áron +akarja védeni a magyar emberek érdekeit a baloldal LN!!
Gyurcsányék európai béreket követelnek ezáltal a fizetésemelés LN vannak!!!???
A fidex a kormány mellett van és ezt nem hagyhatja
Ez áll a fidex közleményében!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
gina
Zsiros cigány te mondod ezt,? lassan 14 éve élösködsz a népen hájas patkány, mindig másra mutogat ez a tolvaj,,,, hányingerem van nap mint nap a mocskaitól.
Pági
A fidesz, élén Orbánnal miért is tevékenykedik? Hogy a végre megszerzett hatalmat bármi áron, de megtartsa! Nem másért kedves hívők!
simmering73
Tizenhárom éve vezetitek félre a népet és csináltatok birkaországot belőlük.
www.kepfeltoltes.eu/images/2023/11/18/545_llamforma.jpeg
kereső
Értsük fideSS-primitivek! Gyurcsányék, mert európai béreket, európai minimál nyugdijat akarnak- félre akarják vezetni azembereket. Bezzeg ti, dicső lovagok kiálltok a kormány mellett- és segitetek neki, hogy az ázsiai vendégmunkások sikeresen letörjék a magyar munkavállalók törekvéseit- a jobb munkakörülményekre, a magasabb bérekre, csupán azokra, amelyet a gaz nyugati munkavállalók ugyanazon munkáért kapnak. Kiálltok a magyar kormány mellett, hogy legyen már itt is olyan munkakörülménye a munkásoknak, mint kinában, vagy bárhol dél-ázsiában.
telegdilaci
@rakitics41:Ez csupán feltételezés és ott van hogy akarják,mivel nem ők vannak kormányon így megteszi helyette a FIdesz KDNP-aljasul félrevezeti az Országot,folyamatos riogatással vezetitek félre a manipulálható Embereket,nem értem ki ellen kell megvédeni bennünket szerintem nincs a Magyar Embereknek ellensége,akiktől meg kellene védeni az Országot,de leginkább a Fidesztől kellene megvédeni a nem Manipulálható hazugságokkal irányítható és nem Idióta Embereket! Valószínű az a kormány baja a Gyurcsányozással hogy Európai béreket akarnak hogy jbban éljenek a Magyar Emberek,amit valószínüleg a Pártunk és kormányunk nem szeretne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.