Kőkemény üzenet érkezett érkezett a tárcavezetőtől.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@rakitics41: Legyen a Jegybank új neve "Házipénztár"...
rakitics41
Marci!Tegyél javaslatot!Most úgy is Orbán törvénykezik,ő hozza a törvényerejű rendeleteit.Törölje el a jegybankot, ha az az akadály és neveztesse ki magát jegybank elnöknek is és Te legyél Orbán tanács adója, az gondolom ez neked is megfelel és így elhárul minden akadály a fejlődés elől, ha ez a fejlődés.Az is lehet hogy ezt sem fogadnák sokan örömmel.
Qqberci
@rakitics41: Legyen a Jegybank új neve "Házipénztár"...
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 17:36
A tizedes elvtársnak már megint hülyének tetszik lenni a bolondokházában,hiszen maga dr dagadt mondta,hogy a kormány kénytelen átvenni az mnb szerepét.Na ebből van gond.A fejszéből,már ha érti a
tizedes elvtárs a bolndok házából.
Nessy
Nagy Márton! Komoly kamata csak az államkötvénynek van, az meg kellett a költségvetésnek! A kormány propagálta, kötelezte a bankokat, hogy hívják fel a megtakarítások államkötvénybe tartását! Tessen már egy kicsit a mai valóságban élni, és legalább a saját propagandájukat ismerni! Egyébként a kegyenceket kivéve, ha valahol profit jelentkezik, arra rögtön kivetik az "extra profit adót".
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 19:34
Emiatt a sok csúnya beszédből,melyek a tizedes elvtársnak a fejéből pattannak ki,előbb-utóbb egyszemélyes gumiszoba lesz a tizedes elvtársnak a luxus lakosztálya.Ott aztán dorbézolhat
nagy bolondan a tizedes elvtárs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.