Egy magyarlakta szerbiai falu, Horgos „valós” helyzetéről számol be a kormány. 

Minden eddiginél brutálisabb propagandafilmmel jelentkezett a kormány: „migránsözönnel” keltenek pánikot

A kormány a közösségi oldalán közzétett egy videót, melynek címe:

A migránsözön élhetetlenné tette a magyarlakta szerbiai falvakat.

Ebben a videóban megkísérlik bemutatni, hogy mi zajlik Horgoson és a magyar határtól öt kilométerre. Mindeközben azt szokásos kormányzati propagandaszöveget szajkózzák:

Magyarország megvédi a határait!

A kormány Facebook-oldalán szombaton megjelent videóban elhangzik: az embercsempészek fegyverrel akadályozzák meg, hogy az ott lakók megközelítsék a helyi erdőt. Megszólaltatnak helyieket is, akik „rettegnek a migránsoktól”, akik „fegyverropogásban” élik a mindennapjaikat. Sőt: van, aki azt állítja, hogy amikor a heyiek megpróbáltak bemenni az erdőbe, a fegyveresek útjukat állták, és azt mondták nekik, hogy „ez itt már Afganisztán”.

Mindeközben a megszólalók hangsúlyozzák, hogy Magyarországra bezzeg nem tudnak bejutni a felhúzott kerítések miatt.

Forrás: MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Hát itt a HUN-ban a várbeli desznyó egymaga tett élhetetlenné több száz falut Záhonytól-Sopronig.
Egy darab migráncs se kellett hozzá önkezűleg elvégezte .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Nem kellene ezt az egészet "megbeszélni" a szerb elnökkel?Hiszen mindez nem Magyarországon van(még), hanem abban a "biztonságos" országban, ahonnan úgy jönnek át a terroristák által pénzelt embercsempészek, mint kés a vajon. És miért irtam, hogy -"még"- azért mert ahogyan a szerb állam nem kezeli a helyzetet- sehogysem, úgy nem fogja a magyar állam sem- és ilyen, vagy hasonló jelenetek nemsokára az osztrák-magyar határnál játszódnak majd le. Mert az nem fogja megállitani az embercsempészeket, hogy orbán a péntek reggeli agymenésében újabb ellenséget(geket) nevezett meg akik felelősek(és támogatják) a terrorizmust. Természetesen ők, mind belföldi magyarok- és bár nem ők emngedték szabadon az embercsempészeket, nem az ő feladatuk lenne, hogy biztositsák a határ védelmét- ők a hibásak, nem az orbáni államgépezet- akik búnös mulasztást követnek el az országgal szemben, politikai érdekből- mert mindez orbáűn hatalomban maradását szolgálja, miközben ő az aki a lóf@xt védi meg, nem a határt.
ómió
Pedig, ugye, "efftársiasan" ott lent "migráncs egy szál se"! Így kell hazudnotok, efftársak!?
Ezodabasz
@Pegero: ma, 00:59 A bajnak oka van és ez a nagy baaaj baszod! Nem jönnének ezek európába, ha nem basztak volna ki velük a rabszolgatartó gyarmatosító "jóléti" államok! De már késő ezt elbaszták. Ide ne jöjjenek ez egyértelmű, mert sem gyarmatunk nem volt és (eddig) nem használtunk ki senkit rabszolgamunkára(csak a Magyarokat:)).
Európa sosem volt egységes! Torzsalkodás megy már évszázadok óta. Nyugat-Kelet...hmmm. Kb 50 évvel le vagyunk maradva és ezt a lemaradást tök egyszerűen a hasznunkra fordíthatnánk! Látjuk mi lett a svédeknél. Ezt akarjuk elérni mi is a külföldi migránsmunkásokkal?Látjuk mi van amerikában! Németoszágban kb 30 évvel ezelőtt nem láttam csak négereket törököket és magyarokat.
Hol voltak a németek? Berlini fal lebontása vasfüggöny megszüntetése szabad átjárás schengeni határok helyett most újra le kell zárni minden határt? Amerika miért nem amerikában háborúzik? Mit keresnek ezek egy másik kontinensen?
Európa volt már amerikában háborúzni, vagy békefenntartani? Az eurázsiai kontinens miért nem tud egységes lenni és békében egymás mellett élni??? A mostani feszült viszonyoknál szerintem a KGST is jobb volt. Láttam már harminc éve belgiumban a nyugat csábító fényeit és a vadkapitalizmus szomorú tényeit. Ausztriában ugyanezt a szakadékot láttam ember és ember között...
A kerítések és határok csak látszatintézkedések. Szélmalomharc ez így, ha a fidesz-maffia törvényesíti és betelepíti a vendégmunkásokat.
Ezodabasz
@telegdilaci: Szélmalomharc. Vér vér vér...folyik lassan a semmiért.
Ezodabasz
@Pegero: Dehogyis:) van még sok(k) csak nem akartalak fárasztani. Jóccakát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.