Mindhárman bizonyítottak már a miniszterelnökséget vezető miniszter szerint.

Gulyás három nevet is bedobott: Ők lehetnek a Fidesz főpolgármester-jelöltjei

Kép: MTI/Máthé Zoltán 

Gulyás Gergely három nevet is mondott, amikor a csütörtöki Kormányinfón arról kérdezték, ki lesz a Fidesz a Fidesz főpolgármester-jelöltje 2024-ben – írja a Mandiner.

A miniszterelnökséget vezető miniszter alkalmasnak tartja a lehetséges jelöltek közül Láng Zsoltot, Fürjes Balázst, valamint Wintermantel Zsoltot.

Láng Zsoltot októberben választották meg újra a Fidesz budapesti elnökének. 2006 és 2019 között Budapest II. kerületének polgármestere, 2010-től 2014-ig, illetve 2022 óta országgyűlési képviselő

Fürjes Balázs 2018-tól 2023-ig a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára, majd a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára. Fürjest ugyancsak októberben választották a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjává.

Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője, 2010-től 2019-ig Budapest IV. kerületének polgármestere.

Forrás: Mandiner, MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezekkel a lekopott NER-lovagokkal eselye sincs a fideSSnek a fovarosban. Ha lenne eszuk L.Simont vagy szajjerjocot inditanak. Most úgyis mindketten munkanelkuliek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
Hé,kihagytatok a szentkirályi baszós alexandrát,pedig róla szólt a fáma!
Yoda69
@izéke: Meg szobakerult a vitezke is, igaz ot az LMP favorizalja. De LPM vagy fideSS az egy kutya.
izéke
@Yoda69: így van. Vidéken pedig akár orbán lovát is indíthanák,miként a római regék tartják,ott a lényeg,hogy fideszes legyen mert akkor jön a lóvé...
telegdilaci
@sgl:Miből gondolja Gulyás hogy ezek a senkiházi gazemberek alkalmasak lesznek,Főpolgármesternek,majd a Fővárosíak eldöntik kit szeretnének!
CsipkeRózsa
A három legszemetebb fideszesek együttese.
vitriol
Hamisgulyásnak megártott az őszi napsütés! Minden nap mond valami marhaságot, de ezzel most brillírozott! Mondhatnánk, hogy igazán nehéz dolga volt, amikor ezekre adta a voksát, mert fideszéknél már mindegyik belebukott a próbálkozásaiba, de nem kényszer mindenáron jelölni, ahogy győzni sem kényszer!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.